Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Ekran Kartları forumu altında nvıdıa başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar asus nvıdıa8500gt magic 512mb nasıl acaba yorumlarınız alabilirmiyim
inşallah kötü değildir. çünkü bunu bana bilgisayarı toplayacak adam adam önerdi
..." şeklinde özetlenebilir....
iğrenç bi ekran kartı sakın alma ben aldım bin pişman oldum....crysis oynarken low da pc takılıyor res atıyor 100 dereceye çıkıyor pro street desteklemiyor iğrenç bi kart sakın alma
bence pcyi o adama toplatmaoyun oynamak için çok kötü kart
ya kardeş oyun için değil genel olarak da irenç bi kart masaüsütünde en az 80 derece bende walla şimdi çıkardım 256 mb onboard vga kullanıyorum yani çok memnunum....sadece fazla oyun oynayamıyorum o kadar........kısa bi süre için böyle yani...
9600gt alıcam sanada tavsiye ederim..ayrıca 8500 e ii diyen bi bilgisayarcı işi bilmiyor demektir...ona pc felan toplatılmaz..
Arkadaşlar asus nvıdıa8500gt magic 512mb nasıl acaba yorumlarınız alabilirmiyim
inşallah kötü değildir. çünkü bunu bana bilgisayarı toplayacak adam adam önerdi
zaten cod4 crysis fifa vb. oyunlar oynayacağım
arkadaşım ben de kullandım o kartı sakın alma derim öneren kişiden hiç bir şey alma hatta dost mudur düşman mı belli değil
bu saatten sonra oyun oynayacaksan 9600 den aşşağısı kurtarmaz bence
Benim sistem "Bilgisayarım" Kısmında yazan sistem. Ekran kartı olarak sana tavsiyem 9600GT olacaktır. Crysis yüksek detay 4XAA 16XAF muhteşem grafikler altında hiç takılmadan oynayabiliyorum
__________________ Acaba bir 9600GT daha mı alsam SLI hesabı :P
Yok ya o kadar da deildir.Senin denediğin bilgisayarın başka bi bileşeninde problem vardır.Ben 8400 gs ile low da oynayanı gördüm hem de hiç kasmadan.
İşin içinde çözünürlük de var kardeş.800x600'de de low hiç takılmaz.Ama bide 1024x768 çözünürlükte göreyim.Bide ayrıca refresh rate durumu var.Bilgisayarın diğer bileşenlerinde bi sorun yok.Bilgisayarım'a tıklayıp sistemimi görebilirsin...
Belirtmeyi unutmuşum ben 1024x768 medium ayarlarda Motion Blur açık fakat NoAA olarak DX10 modunda oynuyorum...Anlayan anlamıştır...
Ben 1024x768 yazmaya gerek duymadım.Ayrıca neden bu oyunu bu kadar çok abartıyosunuz.Sonuçta x1550(70ytl) bile 1024 low da rahat oynatıo.
Oyun oynamak vardır,oyun oynamak vardır bilmem anlatabildim mi...
Dx9 x1550 ile ne derece oyun oynanacağıda malum...
70 YTL'lik kartla,oyun dünyasının en üstlerinde olan bir oyun RAHAT oynanabiliniyosa 8800'leri 9800X2'leri 3870'leri bi ton para verip alan insanlar o zaman bu işi bilmiyor?
Alıntı:
yilmax tarafından iletildi.
Benim sistem "Bilgisayarım" Kısmında yazan sistem. Ekran kartı olarak sana tavsiyem 9600GT olacaktır. Crysis yüksek detay 4XAA 16XAF muhteşem grafikler altında hiç takılmadan oynayabiliyorum
Yılmax niye 9600 tavsiye ediyosun ki bak x1550 (70YTL) oynatabiliyormuş
Yazdıklarımı tam okusan belki daha mantıklı konuşursun.Orda da yazdım x1550 low da rahat oynatıo ayrıca 9600 8800 3870 lere tonla para verenler de aptal değil sadece kaliteli oyun isteyenler.
Ben 1024x768 yazmaya gerek duymadım.Ayrıca neden bu oyunu bu kadar çok abartıyosunuz.Sonuçta x1550(70ytl) bile 1024 low da rahat oynatıo.
Kusura bakma kardeş senin ki kadar mantıksız olmamış ilerde inşallah....
Bu konuya başka msj yazmicam,(laf dalaşına girip seviye düşürmek istemediğimden) aha bak cevap yazdım bişey diyemiyor diye Egonla kendi aranda konuşma...İyi günler