Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Ekran Kartları »

Nvıdıa Drıvers..

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Ekran Kartları forumu altında Nvıdıa Drıvers.. başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "İyi akşamlar arkadaşlar abiler. Bişi danışmak istedim bu sitede nvıdıa ekran kartlarının sürücüleri var belirli aralıklarla bütün modellerin sürücüleri yayımlanmış ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 09-04-08, 22:59   #1 (permalink)
kaanxx
Rookie Member

Katılım tarihi: 05.12.07
Nvıdıa Drıvers..

İyi akşamlar arkadaşlar abiler. Bişi danışmak istedim bu sitede nvıdıa ekran kartlarının sürücüleri var belirli aralıklarla bütün modellerin sürücüleri yayımlanmış bendede fx 5500 var eskilerden baya bendeki sürücü baya eskli versiyon 80 en son 169 cıkmış yüklesem bi sakatlık cıkarmı yaw merak ettim şimdiden teşeeşkürler.

Drivers - Download NVIDIA Drivers
kaanxx çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-04-08, 21:22   #2 (permalink)
conqueror
Member

conqueror Avatar

Katılım tarihi: 02.07.03
Nereden: Konya
Ynt: Nvıdıa Drıvers..

Alıntı:
kaanxx tarafından iletildi. Mesajı göster
İyi akşamlar arkadaşlar abiler. Bişi danışmak istedim bu sitede nvıdıa ekran kartlarının sürücüleri var belirli aralıklarla bütün modellerin sürücüleri yayımlanmış bendede fx 5500 var eskilerden baya bendeki sürücü baya eskli versiyon 80 en son 169 cıkmış yüklesem bi sakatlık cıkarmı yaw merak ettim şimdiden teşeeşkürler.

Drivers - Download NVIDIA Drivers
hiç bir sakatlık çıkmaz aksine her yeni sürücüde ekran kartın daha verimli çalışacakır (teknik olaraktan)
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-04-08, 21:29   #3 (permalink)
bulkan
V.I.Member

bulkan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.05.07
Nereden: Ankara

Kesinlikle yeni sürücüyü yüklemeni öneririm..Şöyle bir durum dikkatimi çekti, kendi CD sinden yükledim nvidia kartımın sürücüsünü, saat hızları normalin de altında oluyor overclocksuz halde iken.
169.21 whql forceware i yükledim ve tekrar baktım gpu-z den bu sefer normalden daha düşük olan saat hızlarının arttığını gördüm..Her zaman güncel sürücü iyidir, daha çok destek içerir.
Nvidia sitesinde 169.21 den sonra 174.74 beta forceware driver ı da var istersen bunu da yükleyebilirsin.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-04-08, 21:31   #4 (permalink)
conqueror
Member

conqueror Avatar

Katılım tarihi: 02.07.03
Nereden: Konya

Valla ben atinin yeni hotfixini kurdum ekran karrtımda gözle görülür bir performans artışı ile birlikte -3 C karım oldu bu yüzden elini korkak alıştırma sürücü sağlam çıkmazda problem olursa bile en kötü ihtimalle güvenli moddan açar yeni sürücü kurar kurtarırsın
conqueror çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-04-08, 22:03   #5 (permalink)
GaNDHi
Moderator

GaNDHi Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.04.03
Nereden: TháLîÒñ
Blog Mesajları: 1
Resimler: 10

En son driverı değilde, en azından sondan bir öncekini kurmak daha mantıklı olur. Bazı zamanlar yeni driverda bir takım aksaklıklar olabiliyor ve düzeltilmesi zaman alabiliyor. Ayrıca bilgilendirme adına; her yeni driver, her karta destek vermez, atıyorum 7800gtxiniz vardır ama yeni driver 7900xx serisine bir takım yenilikler getirebilir.

Konu araçları

Nvıdıa Drıvers.. ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
NVİDİA CPU cliperinesk Ekran Kartları 3 31-03-07 01:57
CROSSFİRE MI NVİDİA MI? BaRo_VaNpİr Anakart 6 27-07-06 15:34
nvıdıa bitik mi??? e_enrique Genel 3 08-06-05 00:36
NVİDİA 56.64 DRİVER MURATBJK Ekran Kartları 18 16-03-04 10:22
ATI OMEGA DRİVERS 4.1 MURATBJK Ekran Kartları 14 02-02-04 10:48

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 10:07.