Selam Arkdaşlar Pcye Format çektim ve sb bus denetleyicisi indirmek için nividianın sitesine girdim ancak indirmeye kalktığımda bana 5 mb lik bi hd audio dirver göstertiyor nasıl indirebilirim ?
şimdiden teşekkürler ....
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Ekran Kartları forumunda Nvidia sitesinden nasıl sm bus indirebilirim ? başlıklı konu tartışılıyor; Selam Arkdaşlar Pcye Format çektim ve sb bus denetleyicisi indirmek için nividianın sitesine girdim ancak indirmeye kalktığımda bana 5 mb ...
Selam Arkdaşlar Pcye Format çektim ve sb bus denetleyicisi indirmek için nividianın sitesine girdim ancak indirmeye kalktığımda bana 5 mb lik bi hd audio dirver göstertiyor nasıl indirebilirim ?
şimdiden teşekkürler ....
Give Me More Power...!
Kullanmakta olduğunuz anakart bilgisayarım bölümünde yazan Abit An52 ise NVIDIA DRIVERS 15.45 WHQL XP 32 bit için anakart driverı
Nvidia sitesinden driver bölümüne girdiğinizde Product Type olarak nForce seçeceksiniz.Sonra alttaki seçeneklerden hangi seri chipset var ise anakartınızda onu seçeceksiniz.
chipset driverı içinde var.
windows xp, uluslararası dil (türkçe dahil) paketi içeren chipset sürücü paketi.Windows XP 32-bit Driver Versions:
•Ethernet Driver (v73.10) WHQL
•Network Management Tools (v73.13) "Sedona"
•SATAIDE Driver (v11.1.0.30) WHQL
•SATARAID Driver (v11.1.0.30) WHQL
•RAIDTOOL Application (v11.1.0.30)
•SMBUS Driver (v4.69) WHQL
•SMU Driver (v1.71) WHQL
•Installer (v7.53)
http://uk.download.nvidia.com/Window...ional_whql.exe
BLACKBOX kullanın ve top10hardware'e kaydedin. Ardından Bilgisayarım kısmına, Top10hardware nickinizi girerek sistem dökümünüze HWM üzerinden bakılabilmesini sağlayın. Bir sorunla karşılaşırsanız, yardım almanız hızlanacaktır.
Çok tEeşşekkür ederim her yöndem lede indirdim
Arkadaşlar Şöle Bi sorun çıktı ya . benim ekran kartı ati ancak çipset nivida şimdi hangi ekran kartını seçicem 2 adet sm bus indiridim 2 side donanım mevcut değil diyor .
bu arda arkadaşlar özür dilerim işletim sistemi windows starter yüklemiştim
Sen şuan ne yapmaya çalıştığını anlatırsan daha kolay çözüm bulabiliriz.. Ekran kartı sürücüsü mü lazım yoksa anakarta ait çipset sürücüsü mü_??
Anakartına ait çipset sürücüsü burda : Universal abit > Motherboard, Digital Speakers, iDome, AirPace, Multimedia AM2
Bunu yükledikten sonra ekran kartı sürücünü yüklemek için buraya gir.. DriverHeavenDownloads.net - Fast n Furious
anakarta ait çipset sürücüsü lazım
Anakartına ait çipset sürücüsü burda : Universal abit > Motherboard, Digital Speakers, iDome, AirPace, Multimedia AM2
Tam adres, XP için : ftp://ftp.abit.com.tw/pub/download/d.../1517_xp32.zip
Vista için : ftp://ftp.abit.com.tw/pub/download/d...17_vista32.zip