Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Ekran Kartları forumu altında O/C için programlar ? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "iunalmis abimden aldıım ti 4200 ümü overclocka başkoydum ve overclock yapabileceğim ilgili bildiğiniz uygun yazılımları ve varsa indirebilmem için linkleri ..." şeklinde özetlenebilir....
iunalmis abimden aldıım ti 4200 ümü overclocka başkoydum ve overclock yapabileceğim ilgili bildiğiniz uygun yazılımları ve varsa indirebilmem için linkleri verebilirmisiniz? İlgilenenlere teşekkürler...
iunalmis abimden aldıım ti 4200 ümü overclocka başkoydum ve overclock yapabileceğim ilgili bildiğiniz uygun yazılımları ve varsa indirebilmem için linkleri verebilirmisiniz? İlgilenenlere teşekkürler...