![]()
![]()
herrhangi bir program varmı hızlandırmak için ayrıca da directx 6.0 la counter-stirke yenisini çalıştırıyo ama 9.0c yüklü bu ekran kartı 64 mb paylaşımlı laptop ekran kartı ama hiç performans alamıyorum
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Ekran Kartları forumunda S3 Ekran Kartı Nasıl performans Arttırabilirim??? başlıklı konu tartışılıyor; herrhangi bir program varmı hızlandırmak için ayrıca da directx 6.0 la counter-stirke yenisini çalıştırıyo ama 9.0c yüklü bu ekran kartı ...
![]()
![]()
herrhangi bir program varmı hızlandırmak için ayrıca da directx 6.0 la counter-stirke yenisini çalıştırıyo ama 9.0c yüklü bu ekran kartı 64 mb paylaşımlı laptop ekran kartı ama hiç performans alamıyorum
malesef yapcak bi şey yok
AMD PHENOM X2 545@X4 B45 3800 MHZ []-----MUSHKİN XP 6400 2GB KIT @925 MHZ 4-3-3-8-----500 GB WESTERN GREEN 16 MB-----SEAGATE 750 GB 32 MB-----GIGABYTE MA770-UD3 ----LG 1780Q----LG SATA DVD-RW ----
s3 ile malesef bir yere kadar zaten ... CS de performans alman çok zor ..
S3 Ekran Kartı Nasıl performans Arttırabilirim??? = Güzel bir fantazi olurdu![]()
Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..
s3 tweaker veya powerstrip kullanabilirsin.s3 ten kastin savage4 ise 140/135 calisir ayrica.yoks s3trio veya s3virge ise cs calismaz zaten
system 1 icin bilgisayarim bolumune bakiniz.
system 2
msi s430x-025Tr notebook with amd turion 64 tl 50 and 2 gb 667 mhz kingston ram
arkadaşım akşama bi denicem..
paron laptop oldugunu gormemisim s3 ekran kartlarindan cok fazla kullandigim icin atladim.laptoplarda overclock yapilmaz.Yani yapabilecegin bir sey yok maalesef
hdıya saddece vga ıcınmı yoksa genel olarak mı yapımıyosun o/corgasmico tarafından iletildi.
![]()
leptoplara oc olmaz makına açmayınca bıosu nası resetlıcenyada ekran kartı yanınca bi fx 5200 alıp takma sansın olacakmı at leptopu çöpe
şaka felan değil aynen öyle bi arkadaşım yaktığı parçaları değiştirmek için kadıköyde gezmedik yer bırakmadı.![]()
e5200 gigabyte p35 2x1024 corsair ASUS DVD±RW 512mb saphire HD4850 320+500gb seagate sata hdd ASUS TA5A kasa 600 watt Coolermaster PSU Benq 2220HDA xl740k A4tech lazer mouse x7 g800 klavye Logitech MOMO direksiyon http://top10.hardwaremania.com/validate/okufa
TAY-LAN tarafından iletildi.
maalesef oyle.sadece surucu guncellemlerini takip etmek lazim baska care yok.performans arttirimi icin.