Bu sayfada Donanım kategorisindeki Ekran Kartları forumunda Sapphıre Hd3850 + E6750 3dmark06 Skoru!! başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar Dün 3DMARK06 Da Aşağıdaki puanı aldım...İşlemci ve Ekran kartı ocerclocksuz...Puanım nasıl arkadaşlar??...
[ASUS P5K-E WIFI]-[İNTEL E 6750]-[SAPPHİRE HD 3850]-[OCZ 2x1 GB DDR2 667]-[SEAGATE 250 GB (410AS)]-
[ASUS 2014 L1T]-[SAMSUNG 932N PLUS]-[FEEL MESHCOOL]-[FEEL 550W]-[ViSTa HoMe PReMiuM]
Arkadaşlar yokmu bi yorumu olan ya
Kart seni tatmin ediyorsa sorun yok neredeyse 10k ya yakın puan almışsın tebrikler...
gayet normal sonuc.bu sistemin bu hizlarda alacagi resmi score lar.
skorlar normal.İşlemciye bir miktar o/c ile 10k yı rahat devirirsin...
ERBAA'LI"TÜRK OL TÜRK HİSSET TÜRK YAŞA Kİ GERÇEK TÜRK OLASIN"
aynı kart amd X2 5200+ ile skoru ne civarda olur?
Kula kulluk etmem
3dmark 06 altinda 3 farkli skor alabilirsin.hangisini merak ettigine bagli olarak degisir skorlar.
esas merak ettiğim oyunlarda ki performansı.bileşen özellikleri aynı 2 sistemde sadece işlemciler değişirse (Amd 5200+ vs E6750) bundan E6750 nin bariz olarak üstün çıkacağı kesin ama performans farkı yüzde kaç olur? aradaki fiyat farkına değer mi? yeni konu açmak istemedim çünkü ekran kartı olarak ben de Sapphire HD3850 alıcam ve işlemci olarak kararsız kaldım bu ikisi arasında.
bu arada derdo19 makinan hayırlı olsun kardeşim. oyunlarda ki performansı nasıl? bende haftaya alıcam inşallah yeni bi sistembu arada yeni sistemini bilgisayarım bölümünden değiştirmemişsin. bileşenleri merak ettim.
Eywallah kardeşim saol..Tşk Ederim...Valla yeni sistemden çok memnunum..Ayrıca imzamda yazıyo bileşenler...Şimdiye kadar 2 oyun yükledim..cod4 ve nfs carbon..Onlarda da en ufak bi kasma sorunu olmadıOyunlardaki grafiklerde süper görünüyo...
Sanada şimdiden hayırlı olsun diyelim![]()
Alacağın bileşenleri yaz bakalım hele...Üstadlardan yorumları alalım...![]()
ARKADASLAR bisey sorcam
bende amd 6000+ 2gbddr2 800mhz ram atihd3870 var crysis da kasması dogalmı
Bende aynı işlemciye ve aynı ekran kartına sahibim.Fakat küçük bir sorundan dolayı ne yazikki sistemi çalıştıramadım.Sorun ortadan kalksında bende testleri koyayim![]()
bana düşük gibi geldi
ben bu sistemimle 8100 felan aldım
ASUS M2NPV-VM // AMD X2 4800+ // TWİNMOS 2*1GB 800Mhz DDR2 // SAPPHIRE HD3850 // SEAGATE 250GB - 320GB SATA2 16MB NCQ // LACİE 160GB HARİCİ HDD // ASUS TA-5A1 //