Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Ekran Kartları forumu altında Bu sisteme hangi ekran kartını önerirsiniz? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Merhaba arkadaşlar
Ben yeni bir ekran kartı almak istiyorum...
İşlemci: Core2 2.0
Anakart:Asus P5GZ-MX
Ram :2 gb
Bu sistemde en ..." şeklinde özetlenebilir....
Bu sistemde en iyi çalışabilcek ekran kartı hangisi olur?
Fiyat: 250 YTL civarında arıyorum...Şimdiden tşkler
bLACKBOX ile Ram'lerinizi Doğru Tanıyın
BlackBox sisteminizde bulunan hafıza modüllerine ait üretici, üretim tarihi, modülün kendi kapasitesi, toplam bellek kapasitesi, kullanılan modül sayısı ve türü, çalışabileceği maksimum hız, kullanabileceği bellek zamanlamaları, üretici tarafından belirlenmiş SPD profilleri, anlık hız, FSB/DRAM ve bellek hız oranı gibi detayları sunar.
Yazdığın DDR3 ama bnm anakartta DDR fln yazıo çalışır mı?
Ben daha çok nvidia/ge force chipsetli istiyorum...
BlackBox sisteminizde bulunan hafıza modüllerine ait üretici, üretim tarihi, modülün kendi kapasitesi, toplam bellek kapasitesi, kullanılan modül sayısı ve türü, çalışabileceği maksimum hız, kullanabileceği bellek zamanlamaları, üretici tarafından belirlenmiş SPD profilleri, anlık hız, FSB/DRAM ve bellek hız oranı gibi detayları sunar.
Yazdığın DDR3 ama bnm anakartta DDR fln yazıo çalışır mı?
Ben daha çok nvidia/ge force chipsetli istiyorum...
sen arkadaşı dinle.
ekran kartının bellekleri ile anakartın bellekleri arasında bağlantı yoktur.
__________________ SORU SORMAK DEĞİL, SORU SORABİLECEK ENDİŞELERE SAHİP OLMAK ÖNEMLİDİR.
evt ekran katındaki ddr kavramı ekran kartının çalışma hızını gösterir yani hızla alakalı
Bu kartın 128 bit olanı var mı? belki daha ucuzdur
yakında HD4*** serisinin giriş seviye kartları gelir az daha sabırlı olursan yakında piyasada olurlar fiyatlarıda makul olucaktır fakat perofrmans ve fiyatına göre delilik olan bi kart diyosan az koy 250 ytl üstüne 4850 al zaten 270 ytl civarı kıredi kartı dilde peşin felan alma imkanın varsa 260ytl bile indirirler ki 250ylt varsa bu kartdan başka bi kart alma derim
Bu kartın 128 bit olanı var mı? belki daha ucuzdur
elinde 250 tl var ve sana o paralara alabileceğin en iyi kartı tavsiye etmiş arkadşlar sen 128 bit yomu bunun diyorsun..
arkadaşların tavsiyesine kulak ver..daha ne diyim bilmiyorumki
yakında HD4*** serisinin giriş seviye kartları gelir az daha sabırlı olursan yakında piyasada olurlar fiyatlarıda makul olucaktır fakat perofrmans ve fiyatına göre delilik olan bi kart diyosan az koy 250 ytl üstüne 4850 al zaten 270 ytl civarı kıredi kartı dilde peşin felan alma imkanın varsa 260ytl bile indirirler ki 250ylt varsa bu kartdan başka bi kart alma derim
Yeni çıkacak olan ekran kartları en az 400 YTL civarında olur sanırım.O kadar para veremem.Tmm 250'ye bu karti alim o zmn...saolun