Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Ekran Kartları »

Sistemime Bir Agp kart önerebilirmisiniz...

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Ekran Kartları forumu altında Sistemime Bir Agp kart önerebilirmisiniz... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "selamun aleykum kardeşler..benim amd 2500 barthon 1 gb ram msı kt6v anakartlı leadtek 5700 lü bir pcim var...şimcik bugune kadar ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 07-12-07, 23:13   #1 (permalink)
İmandanihsana
Rookie Member

Katılım tarihi: 11.11.07
Sistemime Bir Agp kart önerebilirmisiniz...

selamun aleykum kardeşler..benim amd 2500 barthon 1 gb ram msı kt6v anakartlı leadtek 5700 lü bir pcim var...şimcik bugune kadar iyi getirdi lakin tabi eskidi artık...pcı expres falana dönmek lazım amd barthon eskide kaldı..2500 de az falan filan..esasında komple bir değiştirme lazım..fakat durumum müsait değil...ancak nasibse taksitle bir ekran kartı alayım diyorum...sizler tabi işin ehlisiniz bilginize başvuruyoruz inş...malum Yüce Kitabımızda işleri ehline sormamız tavsiye edilmektedir...şimdi kardeşler ne önerirsiniz..ben hep kafamda nvidia almayı düşünmüşümdür..6600 gt falan nasıl iyimi..yoksa ati almalı x1300 vardı 70 75 ytl arası bişeydi..napayım ne edeyim kimi x1550 diyo...fazla pahalıda olmasın istiyorum bende napim..bu makinada pes2008 i mesala medium ve 640 480 de kasarak oynanıyor...dedim gibi bir kart takviyesi ile crysis en düşük ayarlarda dahi oynayamammı...demosunu yükledim bişeyler diyo tıklayınca kartla ilgili tm diyorum..oyuna giriyor siyah ekrandan sonra hata verip çıkıyor...yardımlarınızı bekliyorum..Hangi Ekran Kartın önerirsiniz kardeşlerim.Allah cc Razi olsun inş....
İmandanihsana çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-12-07, 00:10   #2 (permalink)
comanchee
Silver Member

comanchee Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 14.04.04
Nereden: Bilgisayarın Başında
Resimler: 7
Ynt: Sistemime Bir Agp kart önerebilirmisiniz...

Alıntı:
İmandanihsana tarafından iletildi. Mesajı göster
selamun aleykum kardeşler..benim amd 2500 barthon 1 gb ram msı kt6v anakartlı leadtek 5700 lü bir pcim var...şimcik bugune kadar iyi getirdi lakin tabi eskidi artık...pcı expres falana dönmek lazım amd barthon eskide kaldı..2500 de az falan filan..esasında komple bir değiştirme lazım..fakat durumum müsait değil...ancak nasibse taksitle bir ekran kartı alayım diyorum...sizler tabi işin ehlisiniz bilginize başvuruyoruz inş...malum Yüce Kitabımızda işleri ehline sormamız tavsiye edilmektedir...şimdi kardeşler ne önerirsiniz..ben hep kafamda nvidia almayı düşünmüşümdür..6600 gt falan nasıl iyimi..yoksa ati almalı x1300 vardı 70 75 ytl arası bişeydi..napayım ne edeyim kimi x1550 diyo...fazla pahalıda olmasın istiyorum bende napim..bu makinada pes2008 i mesala medium ve 640 480 de kasarak oynanıyor...dedim gibi bir kart takviyesi ile crysis en düşük ayarlarda dahi oynayamammı...demosunu yükledim bişeyler diyo tıklayınca kartla ilgili tm diyorum..oyuna giriyor siyah ekrandan sonra hata verip çıkıyor...yardımlarınızı bekliyorum..Hangi Ekran Kartın önerirsiniz kardeşlerim.Allah cc Razi olsun inş....
2600 pro agp olabilir ayrıca x1950 pro agp de bakabilirsin
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-12-07, 00:20   #3 (permalink)
İmandanihsana
Rookie Member

Cevap: Ynt: Sistemime Bir Agp kart önerebilirmisiniz...

Alıntı:
comanchee tarafından iletildi. Mesajı göster
2600 pro agp olabilir ayrıca x1950 pro agp de bakabilirsin

pahalımı o kartlar bide iyimi yani verilen paraya değermi kardeşim...pahalıysa daha ucuza birazcık orta bişi olabilirmi yeni kartları ben anlamıyorumda.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-12-07, 00:39   #4 (permalink)
comanchee
Silver Member

comanchee Avatar

Bilgisayarım
Ynt: Cevap: Ynt: Sistemime Bir Agp kart önerebilirmisiniz...

Alıntı:
pahalımı o kartlar bide iyimi yani verilen paraya değermi kardeşim...pahalıysa daha ucuza birazcık orta bişi olabilirmi yeni kartları ben anlamıyorumda.
x1950 pro seni mahcup etmez ama fiyatlarına bak 2. elde bulabilirsin agp kartlar biraz daha pahalı ve bulunablirliği az
comanchee çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-12-07, 01:08   #5 (permalink)
İmandanihsana
Rookie Member

Cevap: Ynt: Cevap: Ynt: Sistemime Bir Agp kart önerebilirmisiniz...

Alıntı:
comanchee tarafından iletildi. Mesajı göster
x1950 pro seni mahcup etmez ama fiyatlarına bak 2. elde bulabilirsin agp kartlar biraz daha pahalı ve bulunablirliği az

nvidia varmı peki benım ıcın kart yoksa illa atimi oluyor
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-12-07, 01:44   #6 (permalink)
HuRRiCaNe
V.I.Member

HuRRiCaNe Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 02.04.06
Nereden: Searching ...
Resimler: 6
Cevap: Sistemime Bir Agp kart önerebilirmisiniz...

x1950GT'nin fiyatı biraz yüksek.
X1650 Pro ise tam senin istediğin gibi bir kart, fiyatıda makul hiç kaçırma arkadaşım.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-12-07, 17:54   #7 (permalink)
spacexplorer
New Member

spacexplorer Avatar

Katılım tarihi: 02.05.06
Nereden: IĞDIR

Nvidia GeForce FX 5 serisi CRYSIS tarafından dsteklense de (CRYTEK in yayınladığı ekran kartları listesinden), bende oyunu açmadı. Ki daha yeni aldım. (04.12.2007)

Bence, CRYSIS oynamak istiyorsan, sistemini komple yenile. Aksi takdirde tüm değrler EN DÜŞÜK bile olsa, P4 + DDR400 + AGP içeren sistemlerde oyunu oynamak imkânsız gibi.

OSMAN İNAN
spacexplorer çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-12-07, 01:04   #8 (permalink)
comanchee
Silver Member

comanchee Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
spacexplorer tarafından iletildi. Mesajı göster
Nvidia GeForce FX 5 serisi CRYSIS tarafından dsteklense de (CRYTEK in yayınladığı ekran kartları listesinden), bende oyunu açmadı. Ki daha yeni aldım. (04.12.2007)

Bence, CRYSIS oynamak istiyorsan, sistemini komple yenile. Aksi takdirde tüm değrler EN DÜŞÜK bile olsa, P4 + DDR400 + AGP içeren sistemlerde oyunu oynamak imkânsız gibi.
o kadarda abartmayalım yeterli ram kalteli bir agp vga ile medium veya low ayarlarda oynanabilir.
comanchee çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-12-07, 01:19   #9 (permalink)
gurkan
Moderator

gurkan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.02.04
Nereden: Cybertron
Resimler: 4
Cevap: Ynt: Sistemime Bir Agp kart önerebilirmisiniz...

Alıntı:
spacexplorer tarafından iletildi. Mesajı göster

5 Serisi zaten zamanında da bir fiyaskoydu
Eski 09-12-07, 03:05   #10 (permalink)
İmandanihsana
Rookie Member

hmm x1650pro diyorsunuz yani kardeşlerim...sizin bi öneriniz varmı almak için hangi marka vs...kadıköyün göbegindeyim heryere yakınım çok şükür..birde peki power almam falan lazım gelirmi yeni bir kart için
exa da şöyle bişi var

HIS VGA X1650PRO IceQ 512 MB 128Bit DDR2 8X AGP | Ekran Kartları | EXA Bilgisayar - Hesaplı Alışveriş
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-12-07, 15:07   #11 (permalink)
freeman1209
hARDWAREMANIAC

freeman1209 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 27.04.04
Nereden: dünya gezegeni
Resimler: 13

Alıntı:
hmm x1650pro diyorsunuz yani kardeşlerim...sizin bi öneriniz varmı almak için hangi marka vs...kadıköyün göbegindeyim heryere yakınım çok şükür..birde peki power almam falan lazım gelirmi yeni bir kart için
exa da şöyle bişi var

HIS VGA X1650PRO IceQ 512 MB 128Bit DDR2 8X AGP | Ekran Kartları | EXA Bilgisayar - Hesaplı Alışveriş
bu kartın çok öncelerden piyasaya çıktığını hatırlıyorum.1650 alacaksan 256 mb ddr3 olanını almanı öneririm
freeman1209 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-12-07, 23:27   #12 (permalink)
İmandanihsana
Rookie Member

kardeşlerim şimdi ben bu konuda bilgili olmadıgım için sizlerin başını ağrıtıyorum Hakkınızı helal edin...şimdi bu benim amd 2500 barthon için pcı ex.ekran kartını destekleyen bi anakart varmı..yoksa pcı ex olunca anakart illa işlemciyide değiştirmem lazımmı..hani diyorum öyle bi anakart var ise işlemciyi rami değiştirmeden sadece anakart ile ekran kartını değiştireyim almışken bari kartta pcı ex 16x olsun diyorum..amd 2500 barthonu 1gb pc3200 ram lari takabilecegım uyuşan bi anakart varmı pcı ex destekleyen...tekrar tekrar Hakkınızı helal edin kusuruma bakmayın kardeşlerim soruyom durmadan...
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-12-07, 23:48   #13 (permalink)
FIRST_BLOOD
V.I.Member

FIRST_BLOOD Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 10.12.05
Nereden: Samsun

amd barthonu kullanabileceğin pci-e destekleyen bir anakart yok. anakartı değiştirdiğinde işlemci ve ram lerini de değiştirmen icap edecek (yeni alacağını varsayarak).
eğer agp de kalmakta ısrar edersen 130-140 ytl civarına x1650 pro agp almanı tavsiye ederim.
eğer uygun yollu bir değişiklik tavsiyesi istersen şunu değerlendirmeni öneririm:
winfast nf6150 am2 anakart : 85 ytl
amd atlhlon le1600 işlemci : 85 ytl
gecube hd2600pro 512mb : 135 ytl
1gb ddr2 667 mhz ram : 50 ytl
toplam: 355ytl

bir bilgisayarcıya gidip elindeki parçaları 150 liraya saydırabilirsen üste 200 lira verir işin içinden çıkabilirsin.