Bu sayfada Donanım kategorisindeki Ekran Kartları forumunda Su Kartlar Hakkindaki Gorusleriniz başlıklı konu tartışılıyor; arkadaslar ekran kartini en sona biraktim almak icin acelem yok basit bir kartla idare edicem alana kadar. o yuzden 3870 ...
arkadaslar ekran kartini en sona biraktim almak icin acelem yok basit bir kartla idare edicem alana kadar. o yuzden 3870 haricinde baska kartlar bakmaya basladim. sizde su kartlar hakkindaki goruslerinizi belirtirseniz memnun olurum
tesekkurler. her ikisininde fiyati ayni 430 ytl. Welcome to Gainward Europe
Gainward çok daha iyi , yalnız tek soun Türkiye deki durum. Gainward ı şu anda kim getiriyor bilmiyorum.
burda bu kartlari bulma sorunum yok.. benim ogrenmek istedigim 3870 ile bu kartlar arasindaki 90 ytl ve performans farkinin durumu.. deger mi bu farki verdigime? yada ustune 50 ytl kadar daha koy baska bir kart al derseniz de olur.. performansini bildiginiz baska bir kart varsa tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar.
burda bu kartlari bulma sorunum yok.. benim ogrenmek istedigim 3870 ile bu kartlar arasindaki 90 ytl ve performans farkinin durumu.. deger mi bu farki verdigime? yada ustune 50 ytl kadar daha koy baska bir kart al derseniz de olur.. performansini bildiginiz baska bir kart varsa tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar.
forum sitelerindeki testlere bakacak olursak fazladan özelliklerine rağmen 8800 serisi ve yeni nesil 9000 serisi ekran kartları 3800 serilerini geride bırakmaktadırlar..
illa alacam derseniz 3870 diyebilirim..yok bekleyebilirim derseniz 3850x2 yakında piyasaya girecek..ve bulunduğunuz yerdede piyasaya sürülmüşte olabilir..tabiii karar sizin