Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Tüm Ekran Kartı Driverları,Overclock Araçları,Programlar ve dahası...
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Ekran Kartları forumu altında Tüm Ekran Kartı Driverları,Overclock Araçları,Programlar ve dahası... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Ben şu otomatik olayını anlamadın abiler.
Blow-II aga biraz daha açarak anlatırsan sevinirim.
Saygılar...." şeklinde özetlenebilir....
Ben şu otomatik olayını anlamadın abiler.
Blow-II aga biraz daha açarak anlatırsan sevinirim.
Saygılar.
coolbits manuel olarak o.c. yapmana yardımcı olurken istersen VGA na göre GPU ve RAM hızınızda kendisi otomatik güvenli çalşıma hızlarına getirebiliyor. Yani 2.2ns lik ram lerin varsa sana bu ramlerin sorun çıkarmadan çıkabilceği hızı gösteriyor.
bLACKBOX ile Ram'lerinizi Doğru Tanıyın
BlackBox sisteminizde bulunan hafıza modüllerine ait üretici, üretim tarihi, modülün kendi kapasitesi, toplam bellek kapasitesi, kullanılan modül sayısı ve türü, çalışabileceği maksimum hız, kullanabileceği bellek zamanlamaları, üretici tarafından belirlenmiş SPD profilleri, anlık hız, FSB/DRAM ve bellek hız oranı gibi detayları sunar.
coolbits manuel olarak o.c. yapmana yardımcı olurken istersen VGA na göre GPU ve RAM hızınızda kendisi otomatik güvenli çalşıma hızlarına getirebiliyor. Yani 2.2ns lik ram lerin varsa sana bu ramlerin sorun çıkarmadan çıkabilceği hızı gösteriyor.
ha birde elle hızlandırma sekmesine gelip oradaki 3d bölümünden en iyi frekansları algıla deyip beklemek ve frekanslar bulununca uygula demek yeterli en iyi saat hızları için.
Not:Önce notepadi açın yukardakileri aynen kopyala yapıştır yapın sonra dosyayı kaydedin istediğiniz ismi verin öreneğin update siteleri diye sonra kaydetiğiniz dosyayı örnek : update siteleri.txt dosyasının uzantısını update siteleri.htm olarak değiştirin ve evet diyin ta ta ve açın hehe hep ben uarşmayım az da siz uraşın değişiklik olsun saygılarsss.
bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın
BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar.
yaw ben buradaki ati tool programıyla benim emektar 9200s yi oc yapabilir miyim????
Kart 64 bit, çekirdekte zayıf bi çekirdek olduktan sonra bi işe yaramaz. Biraz ekstrem bi örnek olacak ama Düz Pentiumu veya 486 işlemciyi 4GHz de çalıştırsanız kaç yazar? Hatta atıyorum şu anda 9550 ler çok ii oc. oluyo ve oc. hakkını veriyo performans baya bi artıyo ama oc. suz haliylede oyunları çalıştırabiliyor ama gün gelecek yeni oyunlar çıktığında düz haliyle oyun çalıştıramaz olduğunda %90 a yakın oc. olmasına rağmen oc. pek birşey ifade etmeyecek.Başka bi değişle şu anda 10fps çalıştırdığı bi oyunu oc. ile 19fps çalıştırırken ilerde 10fps çalıştırdığı bi oyunu oc. ile ancak 15fps çalıştırabilecek. (Tabi bunlar misaldir)
2. monitor dediğin normal monitor mu yoksa tv mi tv ise öyle çıkar yüksek gözükür ama pratikte bi anlam ifade etmez bir monitor saniyede ne kadar çok frame alırsa o kadar canlı görüntü verir saniyede verdiği frame e göre 60hz düşük sağlık açısından da iyi değil ve bol titreşimli 85 hz ve üstünde ise atlamalar yok denecek kadar az olur ne kadar yüksek frame o kadar hızlı ve sağlıklı görüntü.
2. monitör dediğim okla gösterdiğim görüntü birimine tıkladığımda çıkan seçenek normalde 1. resimde gözüküyorya zaten 9600 üstüne 1. philips monitör diye orda niye 2048-1536 çıkmıyor ama görüntü biriminden 2. monitörü seçince çıkıyor o yani tv falan yok 2. monitör dediği ne bilmiyorum 2.(varsayılan monitör) diyor