Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Ekran Kartları »

yardım edebilecek olan varmı??

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Ekran Kartları forumu altında yardım edebilecek olan varmı?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar herkese merhabalar. benim 1 haftadır bir problemim var Ekran kartı ile ilgili. Burdaki bilgili, tecrübeli arkadaşların bu konuda önerilerini ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 09-08-07, 22:17   #1 (permalink)
aygunweb
New Member

Katılım tarihi: 09.08.07
yardım edebilecek olan varmı??

Arkadaşlar herkese merhabalar. benim 1 haftadır bir problemim var Ekran kartı ile ilgili. Burdaki bilgili, tecrübeli arkadaşların bu konuda önerilerini bekliyorum.

PowerColor ATI Radeon X600XT ekran kartım var (2005 te almıştım) ve aradan 1 yıl sonra üzerindeki orjinal fanı bozuldu. Bundan 3 ay önce bulunduğum şehirde uygun bir fan bulamadığımdan, idare etmesi için ve bunu karşılar düşüncesiyle bir fan aldım (10 ytl gibiydi)

Bu fanı 15 - 20 gün kullandım fakat Ekran Kartı çok çok ısınmaya başladı ve Oyun, Grafik vs. gibi uygulamalarda aşırı ısınmasından dolayı kilitlenmeye başladı. Ekran Kartı hatası almaya başladım Windows XP işletim sistemimde.

3 ay geçti aradan, yeni bir fan alırım dedim işlerim dolayısıyla ertledim ve 1 hafta önce tekrar PC yi kullanmaya başladım (3Dx MAX, AutoCAD uygulamarıyla uğraşılıyor şimdi bu PC de ama aşırı ısınmasından dolayı kitleniyor verim alınamıyor)

3 gün önce, internette dolaştım (bu siteyi yeni öğrendim) resimlere baktım, vs. özelliklere internet üzerinden bir siteden FAN siparişi verdim... Aldığım fana burdan bakabilirsiniz BURADAN

İnternetten yabancı sitelerden bazı fan ve ekran kartı üreticilerine baktım ve uyumlu olacağını düşündüm bu düşünceyle aldım.. Fakat bugün eve geldiğinde, uyumuna baktım ve PowerColor ATI Radeon X600XT karla uyumusuz olduğunu gördüm...

Arkadaşlar sorum şu; benim nasıl bir fan almam lazım. Bulunduğum şehirde bulamadım CEvaplarsanız sevinirim??

Ekran kartım bu aşağıdaki resimde;

birşey daha sormak istiyorum. Acaba BURDAKİ fanı alsam benim işimi görür mü?
- ya da farklı bir fan mı gerek..
- ve ya sizin önerebileceğiniz, Kardeş senin bu karta şu FAN daha uygun ve daha performanslı diyebileceğiniz birşey varmı??

Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ediyorum..
aygunweb çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-08-07, 00:18   #2 (permalink)
PHRoZeN
Power Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.09.04
Nereden: bilgisayarın karşısında yaşıoz
Resimler: 6
Ynt: yardım edebilecek olan varmı??

Aramıza hoşgeldin...Fan konusunda yardımcı olamayacağım ama bir öneride bulunacağım.Konu başlığında sorununu belirtirsen eminin daha kısa zaman içinde daha çok fikir ve öneri alabilirsin...
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-08-07, 00:41   #3 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 3
Resimler: 13

Firebal.net - Revoltec VGA Cooler Graphic Freezer Pro

Alıntı:
Uyumlu Olduğu Ekran Kartları:

NVIDIA GeForce 4 MX420/440(SE/8X)/460
NVIDIA GeForce 4 Ti 4200(8X)/4400/4600/4800
NVIDIA GeForce FX 5600(ULTRA)/5700(ULTRA)/5900(XT)/5950(ULTRA)
NVIDIA GeForce 6600(GT)/6800(GT/ULTRA)
NVIDIA GeForce 7600(GT)/7800(GT/GTX)/7900(GT/GTX)
ATI Radeon 9000(PRO)/9200(PRO)/9500/9550/9600(SE/PRO/XT)/
9700(PRO)/9800(PRO/XT)
ATI Radeon X300/X600/X800/X850/X1300/X1600/X1800/X1900

Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..
Blow-II çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-08-07, 00:37   #4 (permalink)
aygunweb
New Member

Katılım tarihi: 09.08.07

teşekkür ederim arkadaşlar hocam seninde önerini dikkate almayaca çalışacağım.. teşekkürler...
aygunweb çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-08-07, 00:45   #5 (permalink)
CyberKnight
hARDWAREMANIAC

CyberKnight Avatar

Katılım tarihi: 01.03.05
Nereden: İstanbul
Resimler: 9

bu tür pahalı sogutuculara vereceğin parayı ekran kartının üzerine ekleyip yeni bi kart alsan hem daha yüksek performans alırsın hemde sorunu halletmiş olursun.

Konu araçları

yardım edebilecek olan varmı?? ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Arkadaşlar sistem kağnı gibi oldu..yardım edebilecek varmı? firatc Genel(OS) 16 15-12-06 17:09
arkadaşlar yardım edebilecek varsa bi bakabilirmi? graitflamerock Network 2 01-12-06 19:52
yardım edebilecek ? canonline Güvenlik 3 14-02-06 16:21

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 18:31.