Arkadaşlar herkese merhabalar. benim 1 haftadır bir problemim var Ekran kartı ile ilgili. Burdaki bilgili, tecrübeli arkadaşların bu konuda önerilerini bekliyorum.
PowerColor ATI Radeon X600XT ekran kartım var (2005 te almıştım) ve aradan 1 yıl sonra üzerindeki orjinal fanı bozuldu. Bundan 3 ay önce bulunduğum şehirde uygun bir fan bulamadığımdan, idare etmesi için ve bunu karşılar düşüncesiyle bir fan aldım (10 ytl gibiydi)
Bu fanı 15 - 20 gün kullandım fakat Ekran Kartı çok çok ısınmaya başladı ve Oyun, Grafik vs. gibi uygulamalarda aşırı ısınmasından dolayı kilitlenmeye başladı. Ekran Kartı hatası almaya başladım Windows XP işletim sistemimde.
3 ay geçti aradan, yeni bir fan alırım dedim işlerim dolayısıyla ertledim ve 1 hafta önce tekrar PC yi kullanmaya başladım (3Dx MAX, AutoCAD uygulamarıyla uğraşılıyor şimdi bu PC de ama aşırı ısınmasından dolayı kitleniyor verim alınamıyor)
3 gün önce, internette dolaştım (bu siteyi yeni öğrendim) resimlere baktım, vs. özelliklere internet üzerinden bir siteden FAN siparişi verdim... Aldığım fana burdan bakabilirsiniz
BURADAN
İnternetten yabancı sitelerden bazı fan ve ekran kartı üreticilerine baktım ve uyumlu olacağını düşündüm bu düşünceyle aldım.. Fakat bugün eve geldiğinde, uyumuna baktım ve PowerColor ATI Radeon X600XT karla uyumusuz olduğunu gördüm...
Arkadaşlar sorum şu;
benim nasıl bir fan almam lazım. Bulunduğum şehirde bulamadım 
CEvaplarsanız sevinirim??
Ekran kartım bu aşağıdaki resimde;
birşey daha sormak istiyorum. Acaba
BURDAKİ fanı alsam benim işimi görür mü?
- ya da farklı bir fan mı gerek..
- ve ya sizin önerebileceğiniz, Kardeş senin bu karta şu FAN daha uygun ve daha performanslı diyebileceğiniz birşey varmı??
Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ediyorum..