Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Ekran Kartları forumu altında ZOTAC 8400 GS Nasıl sizce??? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar bu ekran kartını almayı düşünüyorum bilgi verirmisiniz...bu ardaa tavsiye yapacak olursanz maksimum 75 ytl olabilir...Cevaplarınızı bekliyorum..." şeklinde özetlenebilir....
8400 ile bu bile hayal...2.el 8600 falan bak daha iyi...
Yada ilgini çekerse 2600xt vardı bir arkadaşımda onu alalım sana
1.5 yıl garantisi olması lazım yanlış hatırlamıyorsam..
Bu özelliklerden se arkadaşın da dediği gibi 2600 xt 2. el al daha iyi.Yani 2008-09 oyunları bu kartla oynamak bana zor geliyor.
bLACKBOX ile Ram'lerinizi Doğru Tanıyın
BlackBox sisteminizde bulunan hafıza modüllerine ait üretici, üretim tarihi, modülün kendi kapasitesi, toplam bellek kapasitesi, kullanılan modül sayısı ve türü, çalışabileceği maksimum hız, kullanabileceği bellek zamanlamaları, üretici tarafından belirlenmiş SPD profilleri, anlık hız, FSB/DRAM ve bellek hız oranı gibi detayları sunar.
__________________ Mehmed im sevinin başlar yüksekte,Ölsekte sevinin eve dönsekte,
Sanma bu tekerlek kalır tümsekte,Yarın elbet bizim elbet bizimdir,
Gün doğmuş gün batmış ebed bizimdir.
FİKİRLERİYLE VE ŞİİRLERİYLE ÜSTAD NECİP FAZIL KISAKÜREK
bu ekran kartı ama tereddüt ediyorum acaba sistemime uyarmı işte pc özelliklerim...
GA-945GZM-S2 (rev. 3.x)
* Intel® Core™2 Duo / Pentium® D işlemci desteği
* Overclock ile FSB1066MHz desteği
* Tümleşik Intel® Ekran Kartı 950
* İleri seviye performans için Çift Kanal DDR2 533
* SATA 3Gb/s arabirim desteği
* Optimize edilmiş Gigabit LAN bağlantısı
* 8-Kanal High Definition Ses
* CPU VRM'de katı kapasitör tasarımı
İşlemci
* Intel® Core™ 2 Extreme Dual-Core / Core™ 2 Duo / Pentium® D / Pentium® 4 / Celeron® D işlemci desteği
* 1066(overclock ile)/800/533MHz FSB desteği
* 2GB 'a kadar 2 x DDRII DIMM slotu
* 1.8V DDRII DIMM desteği
* Çift Kanal DDRII 533 / 400 DIMM desteği
Bellek desteği ile bilgi almak için lütfen "Bellek Destek Listesinden" yararlanınız.
Dahili G/Ç Konnektörleri
* 1 x 24-pin ATX Güç Bağlantı Noktası
* 1 x 4-pin ATX 12V güç bağlantı noktası
* 1 x CD in
* 1 x Kasa Açık Kapalı Bilgilendirme Bağlantı Noktası
* 1 x COM B
* 1 x İşlemci Fanı Bağlantı Noktası
* 1 x floppy
* 1 x Ön panel ses bağlantı noktası
* 1 x Ön Panel Bağlantı Noktası
* 1 x IDE
* 1 x Güç Lambası (LED) Bağlantı Noktası
* 1 x SPDIF in/out
* 1 x Sistem Fan Bağlantı Noktası
* Kablo yolu ile 4 adet ek yuva için 2 x USB 2.0/1.1 bağlantısı
* 4 x SATA II 3Gb/s
Genişleme Slotları
* 1 x PCI Express x16 slot (x4 bant genişliği)
* 3 x PCI
Arka Panel G/Ç
* 1 x LPT
* 1 x RJ45 LAN
* 1 x seri port (COM A)
* 1 x VGA
* 4 x USB 2.0/1.1
* 6 x ses yuvası (Hat-G / Hat Ç / Mifrofon-G / Surround Hoparlör-Ç / Arka Hoparlör-Ç / Merkez / Subwoofer Hoparlör-Ç / Yan Hoparlör-Ç
* 2 x PS/2 (Klavye/Fare)
Form Faktör
* microATX
* 244mm x 220mm
Donanım İzleme
* İşlemci Akıllı Fan kontrolü
* İşlemci ısı uyarısı
* CPU/Sistem fan hata uyarı bildirimi
* CPU/Sistem fan hızı belirleme
* İşlemci/Sistem ısı algılaması
* Sistem voltaj belirleme
BIOS
* 4 Mbit flash ROM
* Lisanslı AWARD™ BIOS
* PnP 1.0a, DMI 2.0, SM BIOS 2.3, ACPI 1.0b
BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar.
bLACKBOX ile Ram'lerinizi Doğru Tanıyın
BlackBox sisteminizde bulunan hafıza modüllerine ait üretici, üretim tarihi, modülün kendi kapasitesi, toplam bellek kapasitesi, kullanılan modül sayısı ve türü, çalışabileceği maksimum hız, kullanabileceği bellek zamanlamaları, üretici tarafından belirlenmiş SPD profilleri, anlık hız, FSB/DRAM ve bellek hız oranı gibi detayları sunar.