Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Ekran Kartları forumu altında zotac geforce 9600gt 512 mb konusunda yorum başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "zotac geforce 9600gt 512 mb konusunda düşüncelerinizi alabilir miyiz..." şeklinde özetlenebilir....
bu kartı benim arkadaşım kullanıyor güzel bir kart ama fiyat performans olarak pek de iyi olduğu söylenemez eğer fiyat performans istiyorsan hd 3870 8800 gt yada ati hd 3650 (hd 3650 ye core 2 e8200 işlemci ve 4gb ram alırsan crysis high oynatıo şahsen ben öyle yaptım ve süper oldu ama 512 mb olanından ve asus marka sm 4.1 olan varya hani)
bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın
BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar.
bLACKBOX ile Ram'lerinizi Doğru Tanıyın
BlackBox sisteminizde bulunan hafıza modüllerine ait üretici, üretim tarihi, modülün kendi kapasitesi, toplam bellek kapasitesi, kullanılan modül sayısı ve türü, çalışabileceği maksimum hız, kullanabileceği bellek zamanlamaları, üretici tarafından belirlenmiş SPD profilleri, anlık hız, FSB/DRAM ve bellek hız oranı gibi detayları sunar.
fiyat performas olarak belki de hala en iyi kart.gönül rahatlığıyla alabilrisin AXLE - 9600GT
__________________ "Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır.” Robert Ervin Howard
@ultraslan yanlış bilgi veriyorsun 9600gt şuan F/P ürünüdür.hd3650 den ortalama 2 kat daha iyi ve hd3870 dende oyuna göre %25 fark atar.
hd3650 ile crysis ı high da oynuyormuşsun şunun bi fraps programıyla fotosunu çekip buraya bi göndersene.fps 25 lerde dolaşıyordur.hemde vista kullanıyorsan 20 fps falan.
__________________ Mehmed im sevinin başlar yüksekte,Ölsekte sevinin eve dönsekte,
Sanma bu tekerlek kalır tümsekte,Yarın elbet bizim elbet bizimdir,
Gün doğmuş gün batmış ebed bizimdir.
FİKİRLERİYLE VE ŞİİRLERİYLE ÜSTAD NECİP FAZIL KISAKÜREK
bu kartı benim arkadaşım kullanıyor güzel bir kart ama fiyat performans olarak pek de iyi olduğu söylenemez eğer fiyat performans istiyorsan hd 3870 8800 gt yada ati hd 3650 (hd 3650 ye core 2 e8200 işlemci ve 4gb ram alırsan crysis high oynatıo şahsen ben öyle yaptım ve süper oldu ama 512 mb olanından ve asus marka sm 4.1 olan varya hani)
inanmıyorum 3650 yi bu kartla nasıl kıyaslıyorsun lütfen arkadaşlarımızı yalnış yönlendirmeyelim
Arkadaşlar gerçektende zotac 9600 gt amp çok güzel kart fanda sorun yok yanlış bilgi vermeyin benim 3 tane ekran kartım var elimde biri hd 4850 diğeri 9600 gt
ötekisi ise 3650 9600 gt ile crysis high kalitede rahatça oynatıyor alacak kişiler varsa öneririm hd 3870 alabilirsiniz 9600 gt ile aynı hızda oynatıyor oyunları yani onlanda high kalitede oynarsınız
Zotac 9600 GT almadan önce elimde HD 3650 wardı kart iyi kart ama HIGH da falan ole kasmadan oynaman neredeyse imkansız. Arkadaşın da dediği gibi bizzat kendimde wardı ondan yazıyorum 25 FPS ya alırsın ya almazsın HD 3650 de aldığım zaman çok pişman olmuştum. Ama yaklaşık 200 YTL. civarı fiyatıyla Zotac 9600 GT gayet kaliteli bi kart beni çok memnun etti. Bu arada bi aradaşım soğutması çok yetersiz demiş boşta 39 C bu kart yük altında 55 C yi geçmiyo. Uzun lafın kısası aldım gayet menunum.Tawsiye ederim. Eğer istersen bu aralar 8800 GT lerin fayatları baya bi ucuzladı 9600 GT fiyatlarına kadar düştü benm tawsiyem 8800 GT. Ama alabilirsen HD 4850. Peynir ekmek yanında kebab gider walla.
1gb video ram 20' ve yukarısı monitörlerin en son desteklediği çözünürlükte rahat olarak oynamak ve 3d uygulamalar yapmak için gereklidir.son çözünürlüğü 1400*900 veya 1280*1024 için 512mb video ram yeterlidir.
BlackBox sisteminizde bulunan hafıza modüllerine ait üretici, üretim tarihi, modülün kendi kapasitesi, toplam bellek kapasitesi, kullanılan modül sayısı ve türü, çalışabileceği maksimum hız, kullanabileceği bellek zamanlamaları, üretici tarafından belirlenmiş SPD profilleri, anlık hız, FSB/DRAM ve bellek hız oranı gibi detayları sunar.
Arkadaşlar gerçektende zotac 9600 gt amp çok güzel kart fanda sorun yok yanlış bilgi vermeyin benim 3 tane ekran kartım var elimde biri hd 4850 diğeri 9600 gt
ötekisi ise 3650 9600 gt ile crysis high kalitede rahatça oynatıyor alacak kişiler varsa öneririm hd 3870 alabilirsiniz 9600 gt ile aynı hızda oynatıyor oyunları yani onlanda high kalitede oynarsınız
fanda sorun var demedim ilerleyen vakitlerde fanın cekirdeği soğutması yeterli gelmiyoo tekrar fan almak zorunda kalabilirsin