Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında 1gb 667 ram başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "1gb 667hz ram aldım fakat işletim sistemine girdiğimde everest programından bakıyorum hızı 333 gösteriyor 667 göstermesı gerekmezmii konuyla ilgili bilgi ..." şeklinde özetlenebilir....
1gb 667hz ram aldım fakat işletim sistemine girdiğimde everest programından bakıyorum hızı 333 gösteriyor 667 göstermesı gerekmezmii konuyla ilgili bilgi verebilirsenın cok sevinirim
bLACKBOX ile Ram'lerinizi Doğru Tanıyın
BlackBox sisteminizde bulunan hafıza modüllerine ait üretici, üretim tarihi, modülün kendi kapasitesi, toplam bellek kapasitesi, kullanılan modül sayısı ve türü, çalışabileceği maksimum hız, kullanabileceği bellek zamanlamaları, üretici tarafından belirlenmiş SPD profilleri, anlık hız, FSB/DRAM ve bellek hız oranı gibi detayları sunar.
Bellek Birimi Özellikleri:
Birim Adı Kingston 99U5316-010.A00LF
Seri Numarası 6C15D971h (1910052204)
Üretim Tarihi Hafta 18 / 2008
Birim Boyutu 1 GB (2 ranks, 4 banks)
Birim Türü Unbuffered DIMM
Bellek Türü DDR2 SDRAM
Bellek Hızı DDR2-667 (333 MHz)
Birim Genişliği 64 bit
Birim Voltajı SSTL 1.8
Hata Tespit Yöntemi Yok
Yenileme Hızı İndirgenmiş (7.8 us), Self-Refresh
bLACKBOX ile Ram'lerinizi Doğru Tanıyın
BlackBox sisteminizde bulunan hafıza modüllerine ait üretici, üretim tarihi, modülün kendi kapasitesi, toplam bellek kapasitesi, kullanılan modül sayısı ve türü, çalışabileceği maksimum hız, kullanabileceği bellek zamanlamaları, üretici tarafından belirlenmiş SPD profilleri, anlık hız, FSB/DRAM ve bellek hız oranı gibi detayları sunar.
Bellek Birimi Özellikleri:
Birim Adı Kingston 99U5316-010.A00LF
Seri Numarası 6C15D971h (1910052204)
Üretim Tarihi Hafta 18 / 2008
Birim Boyutu 1 GB (2 ranks, 4 banks)
Birim Türü Unbuffered DIMM
Bellek Türü DDR2 SDRAM
Bellek Hızı DDR2-667 (333 MHz)
Birim Genişliği 64 bit
Birim Voltajı SSTL 1.8
Hata Tespit Yöntemi Yok
Yenileme Hızı İndirgenmiş (7.8 us), Self-Refresh