arkadaşlar 5309 bu sıkor bu sistemle normalmi 1950xtx asus commando 945 2gb xms2 ram
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Genel forumunda 3dmark06 normalmi başlıklı konu tartışılıyor; arkadaşlar 5309 bu sıkor bu sistemle normalmi 1950xtx asus commando 945 2gb xms2 ram...
arkadaşlar 5309 bu sıkor bu sistemle normalmi 1950xtx asus commando 945 2gb xms2 ram
o civarda puanı x1650pro alıyo bunu biliyorum sadece.
edit 3dmark05 puanı olması lazım ben karıştırdım
kardeş skor biraz düşük gibi. bende o kartın XT olanı var o/c siz 6200 alıyorum.
testi default ayarlarda yaptığına emin misin?
tamerr evet eminim zaten oc yapmayı bilmiyom
yav aslında 3dmark defaulttamıydı onu kastettim onun ayarları ile oynadın mı yada çözünürlüğünü felan değiştimiş olabilirmisin?
yok ayarlarıyla oynamadım direk direk run 3dmark dedim.
scorlar böyle sm 2.0 score 2423 hdr sm3.0 score 2667 cpu score 1168
başka neden olur? ısınmadan kaynaklanıyor olabilir.
kart ısısı normal seviyelerde mi?
skor düşüklüğü işlemcidende de kaynaklanıyor olabilir. keşke bi Printscreen alsaydın. ayrıntısını görmüş olurduk.
başkada benim aklıma şimdilik bir şey gelmiyor. bu işten iyi anlayan arkadaşlar bişeyler yazar umarım.
kardeş senin işlemci skoru çok düşük benim ayrıntılarda şunlar:
3DMark Score 6281 3DMarks
SM2.0 Score 2387
HDR/SM3.0 Score 2713
CPU Score 2320
normalde o işlemci kaç alır bilmiyorum ama o yüzden bu kadar düşük skor alıyorsun. yani ben öyle sanıyorum. (yine ustaları yardıma cağırıyorum)
eğer oyunlarda felan bir problem yaşamıyorsan çokta takma bence.
tamerr ilgin için çok saol
kardeş önemi yok.
tomshardware in işlemci listesine göre senin işlemcinin 1700 gibi bir puan alması lazım orda öyle listelenmiş.
ayrıca benim işlemcide %30 oranında O/c li onuda dikkate almak lazım.