Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Genel »

Acrobat Reader ve PDF. uzantili dosyalar...

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında Acrobat Reader ve PDF. uzantili dosyalar... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Ya gecen gun ekran kartiniin driverini yuklerken CD'sinde Adobe Acrobat Reader 5.0'in da oldugunu gordum , bende de Adobe Photo ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 23-02-03, 03:21   #1 (permalink)
siyah 8
Power Member

siyah 8 Avatar

Katılım tarihi: 25.06.02
Question Acrobat Reader ve PDF. uzantili dosyalar...

Ya gecen gun ekran kartiniin driverini yuklerken CD'sinde Adobe Acrobat Reader 5.0'in da oldugunu gordum , bende de Adobe Photo Deluxe diye bi program vardi onu yuklerken acrobat reader 3.1 zaten yukleeniyodu ve o programi yukleyince exstradan bi suru yazi tipi geliyodu ( Word de filan yazi karakteri olarak kulaniyodum ve cok da isime yariyodu ) ben de bu yazi karakterlerinin o acrobat readerle geldigini zannettigimden direkt yukledim bu 5.0'i ancak bekledigim sey olmadi , dahasi bu programin da ne ise yaradigina dair en ufak bi fikrim yok , anlatigim kadariyla PDF. uzantili dosyalari acmak icin bisey , peki nedir bu PDF. uzantili dosyalar....
siyah 8 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-02-03, 03:47   #2 (permalink)
GrelDoR
Silver Member

GrelDoR Avatar

Katılım tarihi: 05.06.02
Nereden: Sosaria
Zengin içerikli,içerisinde resimler bulunan metin dosyaları,seninde söylediğin gibi acrobat reader ile açılıyor.

[FONT=arial]ﻸﻲﻼﻹﻪﻧﻏﻈﷲﭻﭖשּ[/FONT] [FONT=arial]ﺽﻮﻖﻈﻋﺱﺙﭻ[/FONT]
GrelDoR çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-02-03, 04:21   #3 (permalink)
siyah 8
Power Member

siyah 8 Avatar

Red face

Haaaaaaaaa.... tesekkurler , peki bi de sey sorucam , benim su yukaridaki mesajda sozunu ettigim yazi karakterlerini mevcut program CD'si icinde bulup sadece onlari almamin bi yolu yok mu? Cunku sozunu ettigim o Adobe Photo Deluxe denen program 2000'de calismiyo kurduktan sonra kaldirirken de bazi sorunlara neden oluyo , yani eger o yazi karakterlerini nerede ve nasil bulup onlari da kullanabilmem icin nereye kopyalamam filan gerektigini biliyosaniz ve anlatabililrseniz cok sevinirim...
siyah 8 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-02-03, 07:55   #4 (permalink)
volcano2K
¯`°²¤Platinum Member¤²°`¯

volcano2K Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.07.02
Nereden: İçerenköy/İstanbul
Resimler: 18
Fontları aratsana PC de
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-02-03, 09:14   #5 (permalink)
Frosch
V.I.Member

Frosch Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 10.12.02
Nereden: istanbul-göztepe
siyah 8, senin izmir plakalı hyundai marka bi araban var mı?

burası yeri değil ama
Frosch çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-02-03, 09:53   #6 (permalink)
siyah 8
Power Member

siyah 8 Avatar

@ Frosch: valla park yerine en son baktigimda yoktu ama.... ,Niye nerden cikti , verdigin esgalde bi arabada siyah 8 cikartmasi filan mi gordun yoksa Valla arkadaslar tek ve gercek siyah 8 benim taklitlerimden sakininiz...

@ Volcano2k : Fontlarin uzantisi ne ? Yani ne olarak aratmaliyim ? Gerci sozunu ettigim CD'de TXT dosya isimli birkactane dosya buldum ve bunlarin o programla gelen yazi karakterleri oldugundan suphelenmekteyim ama oyleyseler bile ben bunlari nereye kopyalamaliyim ki oyle Word'de swish'de Photoshop'da motoshop'da kisacasi yazi yazabildigim bilimum programlarda kullanabileyim ? Bu arada mod'lugun da hayirli olsun volcano , ( zaten yakinda su forumda mod olmayan tek member bi ben kalicam )

En son siyah 8 tarafından düzenlendi: 23-02-03 saat 09:55
siyah 8 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-02-03, 10:08   #7 (permalink)
GrelDoR
Silver Member

GrelDoR Avatar

Katılım tarihi: 05.06.02
Nereden: Sosaria
Font dosyalarının uzantısı *.ttf Bu dosyaları Windows klasörü içindeki fonts klasörünün içine atabilirsin.
GrelDoR çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-02-03, 10:48   #8 (permalink)
volcano2K

volcano2K Avatar

Bilgisayarım
Saolasın benimde haberim yoktu bir baktım mod olmuşum..Power memberlık sıkmıştı gerçi ama..

Neyse bu arada bir olay söliyim eğer Fine reader kilitlenme probleminiz varsa bunun nedeni font klasöründe bulunan True type fontları silin.

Birde soru True type fontları nasıl Open type a çeviririz?
volcano2K çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-02-03, 22:02   #9 (permalink)
siyah 8
Power Member

siyah 8 Avatar

Thumbs up

Arkadaslar tamamdir , sayenizde hallettim , gerci o programla gelen font'lar ttf uzantili degilmis ama , oldu , sagolun...
siyah 8 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-02-03, 07:18   #10 (permalink)
Frosch
V.I.Member

Frosch Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 10.12.02
Nereden: istanbul-göztepe
valla taklitlerin türemiş siyah 8, bence daha dikkatli ol
Frosch çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-02-03, 09:36   #11 (permalink)
volcano2K

volcano2K Avatar

Bilgisayarım
siyah 8 'in taklidi mi zor yavv çok zor..
volcano2K çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-02-03, 22:37   #12 (permalink)
siyah 8
Power Member

siyah 8 Avatar

Alıntı:
Originally posted by Frosch
valla taklitlerin türemiş siyah 8, bence daha dikkatli ol
Vay adi taklitciler vaaaaay... Hem de bi de Hyundai ha Neyse arkadaslar siz siz olun boyle ucuz taklitlere kanmayin gercek siyah 8 'den sasmayin
siyah 8 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-02-03, 08:52   #13 (permalink)
volcano2K

volcano2K Avatar

Bilgisayarım
benim olayıma ne diyorsunuz siz.

True type fontları nasıl Open type a çeviririz?
volcano2K çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-02-03, 09:27   #14 (permalink)
Torun member
Silver Member

Torun member Avatar

Katılım tarihi: 01.08.02
Nereden: fatih
.ttf uzantısını sil .otf yap.. OLUYO!! ben denedim oldu
Torun member çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-02-03, 09:53   #15 (permalink)
volcano2K

volcano2K Avatar

Bilgisayarım
tamamda acrobat yiyormu bu triği
volcano2K çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER