Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında adobe başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar adobe de gelen dosyaları açabiliyorum. Çok iyi ama ben nasıl adobe formatında dosya oluşturucam. Yaardım ederseniz sevinirim..." şeklinde özetlenebilir....
adobe derken .pdf uzantılı dosyalardan bahsediyorsun di mi? bunları oluşturabilmen için ya pdf creator benzeri bir program olacak, yahut acrobat reader'ın ücretli versiyonu olacak elinde (yani acrobat PDFwriter/Distiller). şuraya bir bak istersen, sanırım işini görür: http://www.primopdf.com/
adobe diye genel bi dosya formatı yok ama adobe'a ait photoshop formatı olan psd var eğer kasettiğin buysa öncelikle photoshop ile yaparsın yada farklı grafik programlarıda bu formatta kayıt yapabiliyorlar
__________________ "...kardeşlerim, verin elinizi kardeşlerim, barış budur işte."
adobe formatından anladığım .pdf tipi dosya formatı ve bu dökümanı pdf'ye dönüştürme işlemini OpenOffice yapabiliyor. ayrıca pdf995 de var ama kullanımı biraz sıkıntılı. download.com'da ararsan pdf çeviriciler bulabilirsin...