Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Genel »

adobe

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında adobe başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar adobe de gelen dosyaları açabiliyorum. Çok iyi ama ben nasıl adobe formatında dosya oluşturucam. Yaardım ederseniz sevinirim..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 17-11-05, 01:11   #1 (permalink)
natilius
Rookie Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 01.10.04
crying adobe

arkadaşlar adobe de gelen dosyaları açabiliyorum. Çok iyi ama ben nasıl adobe formatında dosya oluşturucam. Yaardım ederseniz sevinirim
natilius çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-11-05, 01:25   #2 (permalink)
npyx
Cool Member

npyx Avatar

Katılım tarihi: 20.07.05
Nereden: izmir
adobe derken .pdf uzantılı dosyalardan bahsediyorsun di mi? bunları oluşturabilmen için ya pdf creator benzeri bir program olacak, yahut acrobat reader'ın ücretli versiyonu olacak elinde (yani acrobat PDFwriter/Distiller). şuraya bir bak istersen, sanırım işini görür: http://www.primopdf.com/
npyx çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-11-05, 01:26   #3 (permalink)
webxas
Member

webxas Avatar

Katılım tarihi: 26.07.05
adobe diye genel bi dosya formatı yok ama adobe'a ait photoshop formatı olan psd var eğer kasettiğin buysa öncelikle photoshop ile yaparsın yada farklı grafik programlarıda bu formatta kayıt yapabiliyorlar
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-11-05, 01:46   #4 (permalink)
lazarus
Silver Member

lazarus Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 03.07.05
Nereden: ist
Blog Mesajları: 1
Resimler: 1
adobe formatından anladığım .pdf tipi dosya formatı ve bu dökümanı pdf'ye dönüştürme işlemini OpenOffice yapabiliyor. ayrıca pdf995 de var ama kullanımı biraz sıkıntılı. download.com'da ararsan pdf çeviriciler bulabilirsin...
lazarus çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

adobe ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Adobe Acrobat Reader 6 IPSL' Genel(OS) 4 19-09-05 16:17
Adobe Acrobat Reader 7.0 Pro Sorunum.. carlitto Genel(OS) 0 04-06-05 01:56
Adobe, Macromedia'yı satın aldı Xeutitan Genel(OS) 2 24-04-05 01:58
WinAmp 5 Final çıktı! volcano2K Genel(OS) 3 23-12-03 14:25

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 14:31.