arkadaşlar iyi günler benim bi sorunum var flash playeri yukleyemiyorum ve şöyle bir hata veriyor YOU DO NOT HAVE SUFFİCİENT DİSk SPACE TO COMPLETE THİS İNSTALLLATİON PLEASE FREE 5000 AND TRY AGAİN ben bu disk kapasitesini nasıl attırabilirim ?![]()
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Genel forumunda adobe flash player yükleyemiyorum başlıklı konu tartışılıyor; arkadaşlar iyi günler benim bi sorunum var flash playeri yukleyemiyorum ve şöyle bir hata veriyor YOU DO NOT HAVE SUFFİCİENT ...
arkadaşlar iyi günler benim bi sorunum var flash playeri yukleyemiyorum ve şöyle bir hata veriyor YOU DO NOT HAVE SUFFİCİENT DİSk SPACE TO COMPLETE THİS İNSTALLLATİON PLEASE FREE 5000 AND TRY AGAİN ben bu disk kapasitesini nasıl attırabilirim ?![]()
walla birimini yazmamışın ama sanırım 5gb tan fazla boş alanın olmalı diyor.
windowsun disk temizleme programı ile biraz yer kazanabilirsin. Bunun için bilgisayarım kısmında c nin üstünde sağ tıkladıktan sonra özellikler---->Genel kısmında diski temizle seçeneği var dikkatli bakarsan. Ordan temizleme yapabilirsin.
Bir başka seçenekte internet explorerda araçlar---->internet seçenekleri---->Genel kısmında temporary internet filer altında dosya sil i tıklarsan geçici internet dosyalarından kurtulur yer açarsın.
tamam deniyim ama benim bilgisayarımın hafızası 160 gb C de 60 gb boş yer var D de 65 felan anlamadım valla deniyim