Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Genel »

Ahci destekli anakartlar.

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında Ahci destekli anakartlar. başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Selam, Arkadaşlar ben anakartların ahci desteğinin olup olmadığını nasıl anlarım ? Biosdan bakmayı biliyorum.Diskete kopyalayıp windows kurmayıda biliyorum. Benim asıl ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 05-07-08, 10:20   #1 (permalink)
sah1n
Rookie Member

Katılım tarihi: 11.01.08
Ahci destekli anakartlar.

Selam,
Arkadaşlar ben anakartların ahci desteğinin olup olmadığını nasıl anlarım ?
Biosdan bakmayı biliyorum.Diskete kopyalayıp windows kurmayıda biliyorum.

Benim asıl sormak istediğim baktığım her anakartta ahci desteğinin olup olmadığı yazmıyor.Atıyorum bir müşterim geldi benden ahci destekli anakart istedi.İnternette baktığımızda da ahci desteğinin olup olmadığı yazmıyor.
E malum internetteki satılan anakartın bios una girip bakamayızda
Birde sadece asus boardlardamı var bu ncq desteği.
sah1n çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-07-08, 15:52   #2 (permalink)
comanchee
Silver Member

comanchee Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 14.04.04
Nereden: Bilgisayarın Başında
Resimler: 7
Ynt: Ahci destekli anakartlar.

intelin ICHxR şekilnde sonu r ile biten güney köprüsü olana tüm mobolor ahci destekllidir anakartın üretici sitesine de bak raid desteği varsa ahci desteğide vardır amd sistem ise düşünme amdlerin istisna olabilir(eski anakartlar) her marka moboları raid ve ahci desteği verir
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Ahci destekli anakartlar. ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
XFX'den Geforce 8200 destekli anakartlar Haberci HWM Haber 1 09-06-08 16:18
MSI'dan 45nm İşlemciler İçin Destekli Anakartlar Listesi! Haberci HWM Haber 0 02-11-07 03:50
AMD 690 serisi anakartlarda SATA destekli sabit disklere AHCI etkinleştirilmiş Vista yükleme ve NCQ etkinleştirme rehberi luxaeterna Anakart 1 11-06-07 04:24
Asus'dan Vista destekli yeni anakartlar. Haberci HWM Haber 0 06-02-07 03:10
Sata destekli anakartlar sata2 hdd'de sorun çıkartırmı? gonulbas2 Anakart 7 05-09-06 13:00

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 14:54.