Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında Akademi Video ! HW eğitim videoları internette başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Sevgili arkadaşlar, bildiğiniz gibi Çizgi Elektronik bir süredir internette yıllardır biriktirdiği teknolojik teknik dökumantasyonu yayınlıyor. Kasım ayından itibaren bu dökumantasyona ..." şeklinde özetlenebilir....
Sevgili arkadaşlar, bildiğiniz gibi Çizgi Elektronik bir süredir internette yıllardır biriktirdiği teknolojik teknik dökumantasyonu yayınlıyor. Kasım ayından itibaren bu dökumantasyona ait her türlü pdf, word veya ppt dosyalar, tüm şemalar, teknolojik bilgiler, eğitim notları ve animasyonlu seminer içeriği ve tüm videolar Çizgi Söğüt gölgesi AKADEMİ projesi kapsamında internette çok daha kapsamlı olarak tutulacak ve kullanıcılara açık olacaktır.
Bu amaç ile internet hatlarımızın bant genişiğini 4 MB/sec daha arttırdık. Sizler de HW eğitimi ile ilgili kendinizin çekebileceği tüm videoları buraya upload edebilirsiniz. Böyle puan kazanır ve ürünlerimizden indirim alabilirsiniz.
Aşağıda bu bölümde yer alan "Kendi NoteBook'unu kendin monte et" filmlerinden sahneler var.
Çizgi Söğüt Gölgesi Akademi projesinde her zaman daha yeni daha canlı teknolojik bilgileri bulabileceksiniz. Katılın bilgiyi paylaşın.
Bu çok önemli ve de tecrübe gerektiren değerli bilgileri paylaştığınız için gerçekten çok teşekkürler. Çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını diliyorum
Arada bir ortaya çıkıp olayı patlatıyorsunuz, çok hoşuma gidiyor Yazdıklarınız hep bilgi paylaşımı, hani teoride bilinenler anlatılır genellikle, sizinki farklı, pratiğe dönüştürdüklerinizi anlatıyorsunuz. Herkesin ileride kullansada kullanmasada göz atması gereken kaynaklar bunlar.
Gayet başarılı buluyorum sizi..
Çalışmalarınızın devamını diliyor ve saygılarımı sunuyorum.
herkes birbirinin yaptığı çlaışmaları görünce hem bilgi hemde yapıp yapmama konusundaki kararsızlığı aşarlar umarım ve herkes kendini biraz daha geliştirir
Niyazi Bey bu paylaşımcı yaklaşımınızla her gün kendinizi ve firmanızı bu sektörün bir üst kademesine taşımayı başarıyorsunuz çalışmalarınızdan dolayı teşekkürler.
Bu yaptıklarınız bizler gibi paylaşmayı seven insanlar için oldukça güzel şeyler. Sormak istediğim ise bizler burada elimizden geldiğince bu şekilde dökümanlar hazırlıyoruz. Hazırladığımız bu dökümanları da size ulaştıralım siz de e-eğitime koyarmısınız.