Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Genel »

Akademi Video ! HW eğitim videoları internette

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında Akademi Video ! HW eğitim videoları internette başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Sevgili arkadaşlar, bildiğiniz gibi Çizgi Elektronik bir süredir internette yıllardır biriktirdiği teknolojik teknik dökumantasyonu yayınlıyor. Kasım ayından itibaren bu dökumantasyona ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 30-10-06, 12:19   #1 (permalink)
Niyazi SARAL
Member

Katılım tarihi: 02.06.04
Nereden: ISTANBUL
Akademi Video ! HW eğitim videoları internette

Sevgili arkadaşlar, bildiğiniz gibi Çizgi Elektronik bir süredir internette yıllardır biriktirdiği teknolojik teknik dökumantasyonu yayınlıyor. Kasım ayından itibaren bu dökumantasyona ait her türlü pdf, word veya ppt dosyalar, tüm şemalar, teknolojik bilgiler, eğitim notları ve animasyonlu seminer içeriği ve tüm videolar Çizgi Söğüt gölgesi AKADEMİ projesi kapsamında internette çok daha kapsamlı olarak tutulacak ve kullanıcılara açık olacaktır.

Akademi e-Dökuman

Akademi Ne-Nedir ?

Akademi Nasıl Yapılır ?

Akademi Video

Bu amaç ile internet hatlarımızın bant genişiğini 4 MB/sec daha arttırdık. Sizler de HW eğitimi ile ilgili kendinizin çekebileceği tüm videoları buraya upload edebilirsiniz. Böyle puan kazanır ve ürünlerimizden indirim alabilirsiniz.

Aşağıda bu bölümde yer alan "Kendi NoteBook'unu kendin monte et" filmlerinden sahneler var.

Çizgi Söğüt Gölgesi Akademi projesinde her zaman daha yeni daha canlı teknolojik bilgileri bulabileceksiniz. Katılın bilgiyi paylaşın.
Niyazi SARAL çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-10-06, 12:23   #2 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC

paranoyakX Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.02.05
Nereden: İzmir
Blog Mesajları: 2
Bu çok önemli ve de tecrübe gerektiren değerli bilgileri paylaştığınız için gerçekten çok teşekkürler. Çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını diliyorum
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-10-06, 12:26   #3 (permalink)
Xevon
V.I.Member

Xevon Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 19.04.06
Nereden: /home/eugene/public_html :)
Blog Mesajları: 1
Resimler: 6
Sayın Saral,

Arada bir ortaya çıkıp olayı patlatıyorsunuz, çok hoşuma gidiyor Yazdıklarınız hep bilgi paylaşımı, hani teoride bilinenler anlatılır genellikle, sizinki farklı, pratiğe dönüştürdüklerinizi anlatıyorsunuz. Herkesin ileride kullansada kullanmasada göz atması gereken kaynaklar bunlar.
Gayet başarılı buluyorum sizi..
Çalışmalarınızın devamını diliyor ve saygılarımı sunuyorum.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-10-06, 12:38   #4 (permalink)
escobar
hARDWAREMANIAC

escobar Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.03.06
Nereden: Ankara
Resimler: 13
güzel bir çalışma olacak bence teşekkürler. bu sayede belki ben de bilgisayar hakkında birşeyler öğrenirim
escobar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-10-06, 14:36   #5 (permalink)
unruly
V.I.Member

unruly Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 17.10.04
Nereden: CeNNeT
Resimler: 6
herkes birbirinin yaptığı çlaışmaları görünce hem bilgi hemde yapıp yapmama konusundaki kararsızlığı aşarlar umarım ve herkes kendini biraz daha geliştirir
Eski 30-10-06, 21:19   #6 (permalink)
Blick
hARDWAREMANIAC

Blick Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.09.04
Nereden: Güneşli
Resimler: 10
tekrar çok teşekkürler Niyazi Bey
Blick çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-10-06, 22:50   #7 (permalink)
PROTON
Cool Moderator

PROTON Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.05.01
Nereden: İzmir
Resimler: 2
Elinize sağlık Niyazi abi süper bir düşünce....
PROTON çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-10-06, 23:00   #8 (permalink)
TeknO
Gold Member

TeknO Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.01.04
Nereden: İstanbul
Niyazi bey,
Emeğinize sağlık ve sizlere başarılar diliyorum, teşekkürler...
Eski 30-10-06, 23:04   #9 (permalink)
e-diablo
Moderator

e-diablo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 24.10.02
Nereden: Hell Garden
Resimler: 7
Niyazi Bey bu paylaşımcı yaklaşımınızla her gün kendinizi ve firmanızı bu sektörün bir üst kademesine taşımayı başarıyorsunuz çalışmalarınızdan dolayı teşekkürler.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-10-06, 23:07   #10 (permalink)
BLACKandWHITE
Moderator

BLACKandWHITE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.11.02
Resimler: 11
Bunca yıldır forumlarda gezerim, bu kadar detaylı ve bilgi içerikli eğitim konusu görmedim
Ellerinize sağlık Niyazi Bey.
Eski 31-10-06, 00:17   #11 (permalink)
ANJIN
V.I.Member

ANJIN Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.02.05
Nereden: germany ama akli izmirde..
Blog Mesajları: 34
Resimler: 46
How to build your PC de yer alan bazi videolara gözattim gayet güzel calismalar..Calismalarinizin devamini diliyorum..Tesekkürler
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-11-06, 23:52   #12 (permalink)
whiterabbit
Cool Member

whiterabbit Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 10.06.05
Nereden: tokat
kendi pc ni kendin kur adlı dökuman çok işime yarıyacak çok teşekkür ederim kolaylıklar diliyorum
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-11-06, 00:13   #13 (permalink)
GaNDHi
Moderator

GaNDHi Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.04.03
Nereden: TháLîÒñ
Blog Mesajları: 1
Resimler: 10
Çok güzel ve çok yararlı bir çalışma olmuş, paylaşımınız için teşekkür ederim.
Eski 03-11-06, 23:06   #14 (permalink)
gencromeo24
Rookie Member

gencromeo24 Avatar

Katılım tarihi: 01.11.06
Nereden: istanbul
çalışmalarınız çokk başarılı teşekkürler,
gencromeo24 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-11-06, 23:13   #15 (permalink)
equnix
V.I.Member

equnix Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 01.06.05
Bu yaptıklarınız bizler gibi paylaşmayı seven insanlar için oldukça güzel şeyler. Sormak istediğim ise bizler burada elimizden geldiğince bu şekilde dökümanlar hazırlıyoruz. Hazırladığımız bu dökümanları da size ulaştıralım siz de e-eğitime koyarmısınız.