Acil!!! monitöre görüntü gelmiyor, bazen de geliyor
Yukarıdaki konu başlığındaki anakartımı değiştirip, sisteme yeni anakart almam gerekecek gibi. Bilgisayarımdaki sisteme uyacak, sadece yeni anakart ve de ekran kartı (oyun oynanabilecek, photıshop kullababilecek) sizce hangileri olmalı. Belki bir süre sonra
işlemci de değişme isteyeblir diye, anakartı biraz yüksek düşünüyorum. Bir de yeni anakarta güzelim Arctic Cooling Freezer 64 Pro soğutucum sığar mı diye endişem var.
Uzun süredir ilgilenmedim ama, gözüme şunları kestirdim:
1-
Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Bilgisayar | ASUS M3A78 PRO 780G FSB 5200 MT/s DDR2 1066 Hybrid Crossfire SOKET 940 (AM2+) AMD ANAKART Bunu alırsam onboard ekran kartı yeterli gelir mi?
2-
Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Bilgisayar | ASUS M2N-SLI DELUXE nForce570 SOKET 940 (AM2) AMD ATHLON64/X2/FX ANAKART
Bu anakart da çok methedilmiş.
 |  |  |
 | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |
 |  |  |