Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Genel »

anakart tavsiyesi

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında anakart tavsiyesi başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "http://www.hardwaremania.com/forum/d...or-102511.html Yukarıdaki konu başlığındaki anakartımı değiştirip, sisteme yeni anakart almam gerekecek gibi. Bilgisayarımdaki sisteme uyacak, sadece yeni anakart ve de ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 19-08-08, 01:40   #1 (permalink)
calis
Cool Member

calis Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 16.10.03
Nereden: İzmir
anakart tavsiyesi

Acil!!! monitöre görüntü gelmiyor, bazen de geliyor

Yukarıdaki konu başlığındaki anakartımı değiştirip, sisteme yeni anakart almam gerekecek gibi. Bilgisayarımdaki sisteme uyacak, sadece yeni anakart ve de ekran kartı (oyun oynanabilecek, photıshop kullababilecek) sizce hangileri olmalı. Belki bir süre sonra işlemci de değişme isteyeblir diye, anakartı biraz yüksek düşünüyorum. Bir de yeni anakarta güzelim Arctic Cooling Freezer 64 Pro soğutucum sığar mı diye endişem var.
Uzun süredir ilgilenmedim ama, gözüme şunları kestirdim:
1- Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Bilgisayar | ASUS M3A78 PRO 780G FSB 5200 MT/s DDR2 1066 Hybrid Crossfire SOKET 940 (AM2+) AMD ANAKART Bunu alırsam onboard ekran kartı yeterli gelir mi?

2- Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Bilgisayar | ASUS M2N-SLI DELUXE nForce570 SOKET 940 (AM2) AMD ATHLON64/X2/FX ANAKART
Bu anakart da çok methedilmiş.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-08-08, 15:55   #2 (permalink)
calis
Cool Member

calis Avatar

Bilgisayarım
Ynt: anakart tavsiyesi

Benim tavsiyem 2. anakart.
2- Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Bilgisayar | ASUS M2N-SLI DELUXE nForce570 SOKET 940 (AM2) AMD ATHLON64/X2/FX ANAKART

Ekran kartı olarak da;

Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Bilgisayar | SAPPHIRE ATI HD 3650 512MB DDR2 (DirectX 10.1) PCI-E x16 EKRAN KARTI 11127-00-20R

Kendim ettim, kendim buldum diyeceğim artık.
calis çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-08-08, 20:14   #3 (permalink)
finzaghi76
Senior Member

Katılım tarihi: 03.06.08

amd için alınabilecek 2 kart var
1. msi k9a2 platinum
2. msi k9a2 cf

ben 2. yi öneririm
finzaghi76 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-08-08, 20:56   #4 (permalink)
calis
Cool Member

calis Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
finzaghi76 tarafından iletildi. Mesajı göster
amd için alınabilecek 2 kart var
1. msi k9a2 platinum
2. msi k9a2 cf

ben 2. yi öneririm
Şu an kullandığım da MSI K8n Neo2 Platinum ve halim malum... O yüzden Asus'a dönmeye karar verdim. Bu MSİ den ikinci kez çözümsüz sorun yaşıyorum, 2 hatftadır mahfoldum, 3. yü göze alamam.
calis çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Tags
anakart

Konu araçları

anakart tavsiyesi ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Anakart Tavsiyesi..... ak6_aytac Anakart 17 16-01-08 12:47
Anakart Tavsiyesi... Arslan_M Anakart 3 07-01-08 23:59
Ams Am2 anakart tavsiyesi soulburner Anakart 8 09-11-06 20:42
anakart tavsiyesi brado1975 Anakart 2 24-02-06 21:20
anakart tavsiyesi kaiserx Anakart 3 10-05-05 17:10

Aranızda sır kalmasın!