Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında Arkadaşlar Acil Yardım Edin.... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Ben Tv Kartıma Görüntü Aktarıcı Bağladım aver Tv'den Göremiyorum Bir tek VLC Media Player'den Görebiliyorum. Bunu Hem Görübelip Hemde Kaydede ..." şeklinde özetlenebilir....
Ben Tv Kartıma Görüntü Aktarıcı Bağladım aver Tv'den Göremiyorum Bir tek VLC Media Player'den Görebiliyorum. Bunu Hem Görübelip Hemde Kaydede Bileceğim Bir Proğram Adı Yazın ... Yardım Edin ... Fikirlerinizi Yazıya Döküm...
bLACKBOX ile Ram'lerinizi Doğru Tanıyın
BlackBox sisteminizde bulunan hafıza modüllerine ait üretici, üretim tarihi, modülün kendi kapasitesi, toplam bellek kapasitesi, kullanılan modül sayısı ve türü, çalışabileceği maksimum hız, kullanabileceği bellek zamanlamaları, üretici tarafından belirlenmiş SPD profilleri, anlık hız, FSB/DRAM ve bellek hız oranı gibi detayları sunar.
Ben Tv Kartıma Görüntü Aktarıcı Bağladım aver Tv'den Göremiyorum Bir tek VLC Media Player'den Görebiliyorum. Bunu Hem Görübelip Hemde Kaydede Bileceğim Bir Proğram Adı Yazın ... Yardım Edin ... Fikirlerinizi Yazıya Döküm...
nero 8 (Nero Home) u denedinmi ?
bLACKBOX ile Ram'lerinizi Doğru Tanıyın
BlackBox sisteminizde bulunan hafıza modüllerine ait üretici, üretim tarihi, modülün kendi kapasitesi, toplam bellek kapasitesi, kullanılan modül sayısı ve türü, çalışabileceği maksimum hız, kullanabileceği bellek zamanlamaları, üretici tarafından belirlenmiş SPD profilleri, anlık hız, FSB/DRAM ve bellek hız oranı gibi detayları sunar.