Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Genel »

arkadaslar java sorunu lutfen yardim

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında arkadaslar java sorunu lutfen yardim başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arakdaslar bilgisayara format attım sonra diskleri c ve d diye ikiye böldüm her islemi bitirdim programlarımı filan kurdum ama sıra ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 09-02-08, 13:01   #1 (permalink)
indscelik
New Member

Katılım tarihi: 09.02.08
Nereden: DASDWQ
Angry arkadaslar java sorunu lutfen yardim

arakdaslar bilgisayara format attım sonra diskleri c ve d diye ikiye böldüm her islemi bitirdim programlarımı filan kurdum ama sıra java yuklemeye gelince

bu şekilde bi uyarı geliyor yukleme basliyor sona ulasıyor en son java patches yuklerken bu hayatı veriyor online yuklemeyi de denedim manuelide hatta d ye de yuklemeyi denedim hedefi yuklerken d yaptım yine aynı hata ne yapmam gerekiyor herseyi denedim bi sonuca ulasamadım bu arada bu hatayı verdikten sonra tamam a basıyorum java yuklenemedi hata kodu 1772 yazıyor
ne yapmam gerekiyor simdiden teşekkürler
indscelik çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-02-08, 14:50   #2 (permalink)
emrahkaya
Member

emrahkaya Avatar

Katılım tarihi: 14.03.05
Nereden: Çanakkale
Ynt: arkadaslar java sorunu lutfen yardim

Alıntı:
indscelik tarafından iletildi. Mesajı göster
arakdaslar bilgisayara format attım sonra diskleri c ve d diye ikiye böldüm her islemi bitirdim programlarımı filan kurdum ama sıra java yuklemeye gelince

bu şekilde bi uyarı geliyor yukleme basliyor sona ulasıyor en son java patches yuklerken bu hayatı veriyor online yuklemeyi de denedim manuelide hatta d ye de yuklemeyi denedim hedefi yuklerken d yaptım yine aynı hata ne yapmam gerekiyor herseyi denedim bi sonuca ulasamadım bu arada bu hatayı verdikten sonra tamam a basıyorum java yuklenemedi hata kodu 1772 yazıyor
ne yapmam gerekiyor simdiden teşekkürler
java.com: Hot Games, Cool Apps a gir ordan javanın kurulumun tekrar indir sorunun çözülecek kurulumda sorun var
emrahkaya çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-02-08, 15:43   #3 (permalink)
indscelik
New Member

Katılım tarihi: 09.02.08
Nereden: DASDWQ

Alıntı:
emrahkaya tarafından iletildi. Mesajı göster
java.com: Hot Games, Cool Apps a gir ordan javanın kurulumun tekrar indir sorunun çözülecek kurulumda sorun var
kardes senin dedigini kac kere yaptım ben ama yine oluyor yine oluyor hatta c ye yeniden format attım yin eoldu cozum o sekilde olmuyor
indscelik çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-06-08, 09:46   #4 (permalink)
38derece
New Member

Katılım tarihi: 26.06.08

kardeş bende aynı sorunla çok karşılaştım girmedıgım forum kalmadı ama sunulan hiçbirşey derdıme çare olmadı en sonunda kendi işimi kendım hallettım bunu yukleyınce sorunun gıdecek emın ol bakalım olcakmı demene bıle gerek yok sımdıden mutlu olabılırsın Java Version Applet
38derece çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

arkadaslar java sorunu lutfen yardim ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Bilgili arkadaslar yardim Lutfen.. parislee Notebook'lar... 1 06-11-07 16:35
X820 YE JAVA OYUN YUKLEYEN VAR MI ? LUTFEN YARDIM EDINNN Lyre1907 Samsung 2 25-09-06 15:41
ARKADASLAR BANA YARDIM LUTFEN aydinokan Genel 3 20-12-05 03:22

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 11:14.