selam arkadaşlar win xp+sp2 kullanıyorum bazen pc monitörü açmıyo bu neden olabilir,bi kaç kez deneyince açıyo.bazen de açılışta windows xp yazısı geliyo ve sonra ekran karıyo..yardımcı olurmusunuz...
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Genel forumunda Arkadaşlar Pc monitörü açmıyo başlıklı konu tartışılıyor; selam arkadaşlar win xp+sp2 kullanıyorum bazen pc monitörü açmıyo bu neden olabilir,bi kaç kez deneyince açıyo.bazen de açılışta windows xp ...
selam arkadaşlar win xp+sp2 kullanıyorum bazen pc monitörü açmıyo bu neden olabilir,bi kaç kez deneyince açıyo.bazen de açılışta windows xp yazısı geliyo ve sonra ekran karıyo..yardımcı olurmusunuz...
Ekran kartından veya RamLerden kaynaklanıyo olabilir.Ekran kartını ve ramlerinin yerlerine iyice oturdugundan emin ol.Aynı sorunla benle karşılaşmıştım cafedeki bi makinemde.Ekran kartıyla oynadım düzeldi birde sürücüsünü güncelleştirmiştim yanlış hatırlamıyosam.
ekran kartın eski modellerden mi?
ya monitör?
bide monitörden ekran kartına giden kablonun dişlerine bak..
büyük bir ihtimalle ekran kartından, başka bir ekran kartı ile deneyin
Bence Oracle.
teşekkürler arkadaşlar ekran kartı nvidia geforce fx5200,her zaman yapmıyo bu sorunu..bende anlamadım bişey az önce açarken yine aynı şey oldu bazen oluyo bazen olmuyo bi de çıkarıp yeniden takayım..bıktım bu 5200 den ya![]()
sorunu anlamaK iÇin iLk baŞramlerın değiŞtiriŞte sonrada iŞlemciyi değiştir bakarsın hangisinde yaPıyo bizim cafedede oLuyodu bizimKi remlerdendi seninde oLabiLir.
[FONT="Arial Black"]H@CKéR[/FONT]güzeLe güZel deMiyeCeksin güZel seNin olMadıKtan soNra
Monitörden ekran kartına giden kablolara bak + ekran kartını başka bir pc de dene + monitörü başka yerde dene = hepsi normal ise pc ye format at.