Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Genel »

ASUS 1608P DVD writer ile ilgili bir sikintim var

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında ASUS 1608P DVD writer ile ilgili bir sikintim var başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Bu sorumada cevap verirseniz cok sevinirim. Arkadaslar ASUS 1608p DVD writer aldim. Ancak calisirken film izlerken biraz gurultulu calisiyor. Bu ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 14-07-05, 14:10   #1 (permalink)
xfiles
Rookie Member

Katılım tarihi: 11.05.05
Nereden: ANKARA
ASUS 1608P DVD writer ile ilgili bir sikintim var

Bu sorumada cevap verirseniz cok sevinirim.
Arkadaslar ASUS 1608p DVD writer aldim. Ancak calisirken film izlerken biraz gurultulu calisiyor. Bu DVD writerlarda olagan bir durummu yoksa ASUS DVD writer ın bir dezavantajımı ? Yada benim ASUS DVD writer'im arızalımı ? (Geri plandan gelen okuma aninda FAN sesi gibi bir ses). Kullanana arkadaslar var ise ...
EYVALLAH
xfiles çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-07-05, 17:54   #2 (permalink)
TeknO
Gold Member

TeknO Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.01.04
Nereden: İstanbul
Asus 1608P çalışırken rahatsız edecek kadar sesli bir ürün değil. Tecrübe ile sabittir.
Eski 14-07-05, 18:09   #3 (permalink)
sadri
Rookie Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 17.09.00
Nereden: istanbul/levent
Alıntı:
xfiles tarafından iletildi.
Arkadaslar ASUS 1608p DVD writer aldim. Ancak calisirken film izlerken biraz gurultulu calisiyor. Bu DVD writerlarda olagan bir durummu yoksa ASUS DVD writer ın bir dezavantajımı ? Yada benim ASUS DVD writer'im arızalımı ? (Geri plandan gelen okuma aninda FAN sesi gibi bir ses). Kullanana arkadaslar var ise ...
EYVALLAH
dostum kopya dvd ise medyanın kalitesizliğinden okurken zorlanıp gürültü çıkarabilir ama orijinalde yapıyorsa Neronun ek ayarlar bölümünden drivespeed programını kullanarak dvd film seyrederken okuma hızını 2 veya 4 hızlı seçip gürültüyü azaltabilirsin

SELAMLAR
sadri çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-07-05, 12:02   #4 (permalink)
xfiles
Rookie Member

Katılım tarihi: 11.05.05
Nereden: ANKARA
Alıntı:
sadri tarafından iletildi.
dostum kopya dvd ise medyanın kalitesizliğinden okurken zorlanıp gürültü çıkarabilir ama orijinalde yapıyorsa Neronun ek ayarlar bölümünden drivespeed programını kullanarak dvd film seyrederken okuma hızını 2 veya 4 hızlı seçip gürültüyü azaltabilirsin

SELAMLAR

Merhaba kardesim NERO ya baktim ama dedigin bolumde, 2 veya 4 hızlı seçme isini yapamadim acaba biraz daha aciklama yaparmisin
xfiles çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-07-05, 12:19   #5 (permalink)
equnix
V.I.Member

equnix Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 01.06.05
Nereden: İstanbul
Kardeş eğer kasaya düzgün vidalama yapmadıysan onun içinde gürültü yapabilir.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-08-05, 17:07   #6 (permalink)
arundar
Rookie Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.08.05
Nereden: istanbul
Resimler: 15
Alıntı:
xfiles tarafından iletildi.
EYVALLAH
ben kullanıyorum ve öyle rahatsız edici bir ses çıkartmıyor dvd-rw ın da sorun olabilir.
arundar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-08-05, 17:26   #7 (permalink)
ßlackened
Cool Member

ßlackened Avatar

Katılım tarihi: 09.08.05
bu optik cihazları kasaya iyice sabitlemek gerekir.eğer gevşek olarak takılırsa hangisi olursa olsun sarsıntı yapar ve daha fazla ses çıkarır.
ßlackened çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

ASUS 1608P DVD writer ile ilgili bir sikintim var ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Mozilla Firefox Hakkında Herşey... TeknO Önemli Konular! 361 25-10-08 12:58
Bios Update ve Hotflash Yöntemleri Caesar Anakart 40 22-07-07 15:34
ekran kayması ile ilgili bir problem var fatihtolga Çokluortam 1 30-11-06 09:29
okuyun ve şok olun lulali T.T.K. 106 17-06-05 14:45
ADSL Modem Acil bi YARDIM Pls..! y_j_malmsteen Network 137 30-10-04 00:28

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 18:28.