+ Cevap Yaz
Sayfa 1, toplam 2
1 2 SonSon
Results 1 to 15 of 19

başkasının pc ni nasıl görebilirim?

Bu sayfada Donanım kategorisindeki Genel forumunda başkasının pc ni nasıl görebilirim? başlıklı konu tartışılıyor; selam bişe sormak istiyorum..ben şu olayı öğrenmek istiyorum..başkasının ip sini öğrenerek onun pc ne girip görebiliosun..bu programı nerden bulabilirim bilen ...

New Member BaBy Avatar
    Katılım tarihi
    09.08.2005
    Nereden
    HOLLANDA

başkasının pc ni nasıl görebilirim?

selam bişe sormak istiyorum..ben şu olayı öğrenmek istiyorum..başkasının ip sini öğrenerek onun pc ne girip görebiliosun..bu programı nerden bulabilirim bilen warmı?bide başkasının bunu bnm için uygulayamaması için napmam gerekio herhalde bi firewall faln yüklemem gerekio..bu konuda yrdmcı olursanız çok sewinriimmm...lütfennn hmn bekliorummm...şimdiden çok teşşekkür ederim..!!!

Moderator GaNDHi Avatar
    Katılım tarihi
    30.04.2003
    Nereden
    TháLîÒñ
    Blog Mesajları
    1
    biras tehlikeli bir konu diye düşünüyorum

New Member BaBy Avatar
    Katılım tarihi
    09.08.2005
    Nereden
    HOLLANDA
    özürdileim farkındayım ama bnm bilgisayarıma bu yapılo o yüsden çok sinirlerim bozuk...msn de görüştüüm kişi bnm naaptımı ve masa üstümü görebilio peki bunu nasıl engellicem?ya noluurr yrd lütfeenn

Senior Member esquinare Avatar
    Katılım tarihi
    31.08.2004
    Nereden
    İzmir
    Katılıyorum. Tehlikelinin ötesinde geçerli ve mantıklı sebeb olmadıktan sonra etik olarakta yanlış buluyorum.

Bu durumda bir antivirüs ve firewall sana yeterince yardımcı olacaktır.
    http://www.hardwaremania.com/forum/...ead.php?t=24197
    http://www.hardwaremania.com/forum/...ead.php?t=24200
    Bu konulara göz atarsan yardımcı olacaktır.

New Member BaBy Avatar
    Katılım tarihi
    09.08.2005
    Nereden
    HOLLANDA
    bunu yapıcanı sanmıorum çok uuz..şimdi söliyemez misiniz bana bunun nasıl yapıldıını sadece öğrenip bi kaç ders wermek istiodum yapamaz mıyım diosunuz...üzücü başka yollara baş wurcaz o zamn...nese çok saol ya...teşekkir ederimbitanesin..

New Member BaBy Avatar
    Katılım tarihi
    09.08.2005
    Nereden
    HOLLANDA
    he bu arada mail yeni geldi yeni gördüm yrd için çok saooolll....siteleri denicem..çok teşekkür ederim

New Member BaBy Avatar
    Katılım tarihi
    09.08.2005
    Nereden
    HOLLANDA
    bu arada bişe daa sorcam niçin çewrim içi olduum halde yani en azından burda olduum halde çevrim dışı gözüküyorum ben burda..

Moderator TAY-LAN Avatar
    Katılım tarihi
    24.12.2002
    Nereden
    ankara
    zone alarm pro kurarsan kımse gıremes kolay kolay
    AMD PHENOM X2 545@X4 B45 3800 MHZ []-----MUSHKİN XP 6400 2GB KIT @925 MHZ 4-3-3-8-----500 GB WESTERN GREEN 16 MB-----SEAGATE 750 GB 32 MB-----GIGABYTE MA770-UD3 ----LG 1780Q----LG SATA DVD-RW ----

New Member BaBy Avatar
    Katılım tarihi
    09.08.2005
    Nereden
    HOLLANDA
    üzgünüm ama gönderdiin sayfalar açılmıo

hARDWAREMANIAC dbaggio Avatar
    Katılım tarihi
    25.07.2004
    Nereden
    LOST
    Blog Mesajları
    3
    baskasinin pc sini napcan arkadasim.kendi pc ni koru

d8a6610
    Alıntı samyazah tarafından iletildi. Mesajı göster
    "hepimiz dbaggio'yuz"

Cool Member ßlackened Avatar
    Katılım tarihi
    09.08.2005
    selam,

msn'de görüştüğün kişi senin bilgisayarına trojan tabir edilen casus program yerleştirmiş.aşağıdaki adresten anti-trojan ve trojan remover programlarını indirip bilgisayarını temizlemeni tavsiye ederim.ve bir antivirus+firewall kullanıp
    başkasından güvenli olmadığın düşündüğün dosyaları almamanı tavsiye ederim.
    bir de klasör seçenekleri>görünüm>bilinen dosya türleri için uzantıları gizle seçeneğini kaldırmanı öenririm.çünkü mesela resim şeklinde ismi resim.jpg.exe
    olan bir virusu sen resim sanıp açabilirsin.ama uzantısının exe olduğunu görürsen bunun ne olduğunu anlarsın.neyse ilk mesajımda böyle oldu.

http://www.majorgeeks.com/downloads29.html

New Member BaBy Avatar
    Katılım tarihi
    09.08.2005
    Nereden
    HOLLANDA
    ya bn çok teşekkür edrim çok iyisin gerçektn çok saol...saatlerdir aradıım şeyi sen sömledin geçekten çok saol...bilmiorum belki fazla abarttım ama bnm için önemliydi..gerçekten çok teşekkür ederim..!!!

Moderator gurkan Avatar
    Katılım tarihi
    21.02.2004
    Nereden
    Cybertron
    Alıntı BaBy tarafından iletildi.
    bu arada bişe daa sorcam niçin çewrim içi olduum halde yani en azından burda olduum halde çevrim dışı gözüküyorum ben burda..
    Sağ üstte Kontrol Panel yazıyor oraya tıklayıp seçenekleri düzenle menusunde görünmezlik modunun yanındaki tiki kaldır uygula sorun hallolacaktır. Bu kullanıcı istemediği sürece aktif olabilecek bir seçenek değil işaretleyip unuttunuz sanırım.

diğer sorununa gelince bilgisayarında herhangi bir uzak bağlantı programının serverı aktif edilmiş. Virüs programları ile taratıp silebilirsin bunun yanında firewall programı kullanman gerekiyor. Senin bunu başkasına yapman için ancak senin gibi deneyimsiz bir kullanıcı bulman gerekir.

New Member BaBy Avatar
    Katılım tarihi
    09.08.2005
    Nereden
    HOLLANDA

arkadailar bu konu kapandı

arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür edrim konu halledildi...

Moderator BenCesur Avatar
    Katılım tarihi
    11.09.2004
    Nereden
    Yoldayım şimdi. Yerim yurdum belli değil!
    Alıntı ßlackened tarafından iletildi.
    selam,

msn'de görüştüğün kişi senin bilgisayarına trojan tabir edilen casus program yerleştirmiş.aşağıdaki adresten anti-trojan ve trojan remover programlarını indirip bilgisayarını temizlemeni tavsiye ederim.ve bir antivirus+firewall kullanıp
    başkasından güvenli olmadığın düşündüğün dosyaları almamanı tavsiye ederim.
    bir de klasör seçenekleri>görünüm>bilinen dosya türleri için uzantıları gizle seçeneğini kaldırmanı öenririm.çünkü mesela resim şeklinde ismi resim.jpg.exe
    olan bir virusu sen resim sanıp açabilirsin.ama uzantısının exe olduğunu görürsen bunun ne olduğunu anlarsın.neyse ilk mesajımda böyle oldu.

http://www.majorgeeks.com/downloads29.html
    Artık devir değişti virüs dosyaları resim şeklinde geliyor...
    Yani exe dosyasını resim dosyası ile birleştiriyorlar . sen dosyaya tıkladığın zaman gerçekten normal bir resim açılıyor.. ama bu aradaa virüsde aktif oluyor......
    o yüzden başkasından aldığınız dosyayı ; ne olursa olsun virüs taramasından geçiriniz..
    Avast Pro yu tavsiye ederim ...çelik duvar sankii....

+ Cevap Yaz
Sayfa 1, toplam 2
1 2 SonSon