Bu sayfada Donanım kategorisindeki Genel forumunda başkasının pc ni nasıl görebilirim? başlıklı konu tartışılıyor; selam bişe sormak istiyorum..ben şu olayı öğrenmek istiyorum..başkasının ip sini öğrenerek onun pc ne girip görebiliosun..bu programı nerden bulabilirim bilen ...
selam bişe sormak istiyorum..ben şu olayı öğrenmek istiyorum..başkasının ip sini öğrenerek onun pc ne girip görebiliosun..bu programı nerden bulabilirim bilen warmı?bide başkasının bunu bnm için uygulayamaması için napmam gerekio herhalde bi firewall faln yüklemem gerekio..bu konuda yrdmcı olursanız çok sewinriimmm...lütfennn hmn bekliorummm...şimdiden çok teşşekkür ederim..!!!
özürdileim farkındayım ama bnm bilgisayarıma bu yapılo o yüsden çok sinirlerim bozuk...msn de görüştüüm kişi bnm naaptımı ve masa üstümü görebilio peki bunu nasıl engellicem?ya noluurr yrd lütfeenn
bunu yapıcanı sanmıorum çok uuz..şimdi söliyemez misiniz bana bunun nasıl yapıldıını sadece öğrenip bi kaç ders wermek istiodum yapamaz mıyım diosunuz...üzücü başka yollara baş wurcaz o zamn...nese çok saol ya...teşekkir ederimbitanesin..
msn'de görüştüğün kişi senin bilgisayarına trojan tabir edilen casus program yerleştirmiş.aşağıdaki adresten anti-trojan ve trojan remover programlarını indirip bilgisayarını temizlemeni tavsiye ederim.ve bir antivirus+firewall kullanıp
başkasından güvenli olmadığın düşündüğün dosyaları almamanı tavsiye ederim.
bir de klasör seçenekleri>görünüm>bilinen dosya türleri için uzantıları gizle seçeneğini kaldırmanı öenririm.çünkü mesela resim şeklinde ismi resim.jpg.exe
olan bir virusu sen resim sanıp açabilirsin.ama uzantısının exe olduğunu görürsen bunun ne olduğunu anlarsın.neyse ilk mesajımda böyle oldu.
ya bn çok teşekkür edrim çok iyisin gerçektn çok saol...saatlerdir aradıım şeyi sen sömledin geçekten çok saol...bilmiorum belki fazla abarttım ama bnm için önemliydi..gerçekten çok teşekkür ederim..!!!
bu arada bişe daa sorcam niçin çewrim içi olduum halde yani en azından burda olduum halde çevrim dışı gözüküyorum ben burda..
Sağ üstte Kontrol Panel yazıyor oraya tıklayıp seçenekleri düzenle menusunde görünmezlik modunun yanındaki tiki kaldır uygula sorun hallolacaktır. Bu kullanıcı istemediği sürece aktif olabilecek bir seçenek değil işaretleyip unuttunuz sanırım.
diğer sorununa gelince bilgisayarında herhangi bir uzak bağlantı programının serverı aktif edilmiş. Virüs programları ile taratıp silebilirsin bunun yanında firewall programı kullanman gerekiyor. Senin bunu başkasına yapman için ancak senin gibi deneyimsiz bir kullanıcı bulman gerekir.
msn'de görüştüğün kişi senin bilgisayarına trojan tabir edilen casus program yerleştirmiş.aşağıdaki adresten anti-trojan ve trojan remover programlarını indirip bilgisayarını temizlemeni tavsiye ederim.ve bir antivirus+firewall kullanıp
başkasından güvenli olmadığın düşündüğün dosyaları almamanı tavsiye ederim.
bir de klasör seçenekleri>görünüm>bilinen dosya türleri için uzantıları gizle seçeneğini kaldırmanı öenririm.çünkü mesela resim şeklinde ismi resim.jpg.exe
olan bir virusu sen resim sanıp açabilirsin.ama uzantısının exe olduğunu görürsen bunun ne olduğunu anlarsın.neyse ilk mesajımda böyle oldu.
Artık devir değişti virüs dosyaları resim şeklinde geliyor...
Yani exe dosyasını resim dosyası ile birleştiriyorlar . sen dosyaya tıkladığın zaman gerçekten normal bir resim açılıyor.. ama bu aradaa virüsde aktif oluyor......
o yüzden başkasından aldığınız dosyayı ; ne olursa olsun virüs taramasından geçiriniz..
Avast Pro yu tavsiye ederim ...çelik duvar sankii....