Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Genel »

Baskıda kesik çizgiler

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında Baskıda kesik çizgiler başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Hp Officejet 4110 hepsibirarada aygıtım var.Fotoğraf-renkli grafik baskısı almaya çalıştığımda baskıda kesik kesik çizgiler oluşuyor,bazen renkler de alakasız oluyor.Yazıcının yazılımını ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 16-03-05, 02:26   #1 (permalink)
RRidgeback
Power Member

RRidgeback Avatar

Katılım tarihi: 19.09.03
Nereden: Varolmayan bir dünyada yalnız yaşayan biri ve ona eşlik eden kara gölge
Baskıda kesik çizgiler

Hp Officejet 4110 hepsibirarada aygıtım var.Fotoğraf-renkli grafik baskısı almaya çalıştığımda baskıda kesik kesik çizgiler oluşuyor,bazen renkler de alakasız oluyor.Yazıcının yazılımını kullanarak kartuşları temizletiyorum,o zaman düzeliyor ama bunu her 2-3 günde bir yapmam gerekiyor.Hergün küçük bi ayıcık resminin baskısını almayı deniyorum ama 3-4 gün sonra yine bahsettiğim problem ortaya çıkıyor.Yazıcıyı da tamire götürme fırsatı bulamadım birtürlü.Acaba bu sorun başkalarında da var ve normal bir sorun mu yoksa servise mi gitmeli mutlaka?Yazıcıyı aldığım günden beri bu problem var ve orjinal kartuş kullanıyorum tekrar doldurmasız...
Bu arada siyah renkte text baskısı aldığımda hiç böyle bir problemle karşılaşmadım bugüne kadar

"Bağımsızlık benim karakterimdir" "Hayatta en hakiki mürşit ilimdir"
RRidgeback çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-03-05, 03:45   #2 (permalink)
BLACKandWHITE
Moderator

BLACKandWHITE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.11.02
Nereden: İstanbul
Resimler: 11
taktığın akrtuş doldurma mı yoksa aldığın günden berimi böyle?
eğer aldığın günden beri böyleyse hemen iade et derim.
BLACKandWHITE şu an çevrim içi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-03-05, 04:35   #3 (permalink)
RRidgeback
Power Member

RRidgeback Avatar

Nereden: Varolmayan bir dünyada yalnız yaşayan biri ve ona eşlik eden kara gölge
Doldurma kartuş kullanmıyorum ve aldığım günden beri böyle ama alalı baya oldu,yani iade edemem.Telefon açıp sormuştuk,kartuşu değiştirin demişlerdi,değiştirdik ama düzelmedi,galiba servise götürmek şart oldu
RRidgeback çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-03-05, 01:44   #4 (permalink)
BLACKandWHITE
Moderator

BLACKandWHITE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.11.02
Nereden: İstanbul
Resimler: 11
alalı ne kadar oldu?
BLACKandWHITE şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-03-05, 20:12   #5 (permalink)
RRidgeback
Power Member

RRidgeback Avatar

1-1.5 yıl arası olmuştur
RRidgeback çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-03-05, 20:30   #6 (permalink)
karaca
hARDWAREMANIAC

karaca Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.05.04
Nereden: Bostanlı
Blog Mesajları: 3
Resimler: 7
o zamandan beri hiç renkli kartuş değiştirdin mi?

İnternet Özgürlüktür!!
karaca çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 31-03-05, 10:44   #7 (permalink)
RRidgeback
Power Member

RRidgeback Avatar

Pardon konuya bakmayı unutmuşum
2-3 kez değiştirdim
RRidgeback çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 31-03-05, 11:02   #8 (permalink)
Simplicity
V.I.Member

Simplicity Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.03.05
Nereden: hezeyanlarda...
Resimler: 2
yazıcıyı nasıl kapatıyorsun; direk fişini çekersen kartuşun püskürtme mekanizması kapanmaz ve kartuş damlatabilir, yada kuruyabilir yazıcının nasıl kapatıldığına dikkat edin. yoksa bu davranış yüzünden serviste garanti süresi içinde bile olsa problem yaşanılabiliyor.
Eski 31-03-05, 19:06   #9 (permalink)
tonythetonguc
V.I.Member

tonythetonguc Avatar

Katılım tarihi: 27.06.04
Nereden: Ankara
Garantisi yokmu cihazın? Direk servise gönder bence.
AMD AthlonXP 2500+ / TT Volcano 12 cooler @ min. rpm / MSI K7N2 Delta-L (NForce2 U400) / 256MB Kingston + 512MB Twinmos = 768MB PC3200 DDR / 40GB Maxtor 7200rpm / MSI RX9550 TD128 250\400@470\700 / Philips 1640P Double Layer 16X DVD-Writer / MSI 16X DVD-ROM / Aopen 300W PSU / 17" Philips 107E2 / CNet ADSL Ethernet Router / SB Live!
tonythetonguc çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-08-05, 23:30   #10 (permalink)
RRidgeback
Power Member

RRidgeback Avatar

Bu sorunu aldığımdan beri yapıyordu.Garantisi 2 yıllıkmış,dolayısıyla süresi geçmeden nihayet servise birkaç hafta önce götürdüm.2 Hafta sonra cevap verdiler,üst model yeni bir ürünle değiştirmişler,yepyeni kutusunda falan,dolayısıyla Hp servisinden çok memnun kaldım...Yazılımla ilgili bir sorun yaşadım,onu da Hp'nin internetteki "yetkili ile canlı sohbet" bölümünde sordum,yanıtını da aldım,bu sorun da çözülmüş oldu,internetteki Hp yetkilileri de oldukça kibar konuşuyor doğrusu...
RRidgeback çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-08-05, 02:50   #11 (permalink)
volcano2K
¯`°²¤Platinum Member¤²°`¯

volcano2K Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.07.02
Nereden: İçerenköy/İstanbul
Resimler: 18
hp 'de tek sevmediğim olay driver kurulumu olayıdır bide birsürü yazılım falan kuruyor..Birde küçülttüler iyice kartuşları..
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Baskıda kesik çizgiler ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
pes3 - sahadaki çizgiler - oyun yavaş Salo333 Oyunlar 3 25-06-04 03:53
Baskı da kesik çizgiler ve temizleme sorunu RRidgeback Genel 8 19-04-04 13:40
Skystar2 Progdvb'de Yatay hareketlerde oluşan çizgiler kalpakci Genel 1 16-04-04 14:26
vcd izlerken kesik kesik görüntü nedeni meydey45 Çokluortam 11 21-08-02 06:07

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 14:27.