Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında Bilen biri....işimi görür mü? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "yaf bizde bi direksiyon war yurtdışından gelme playstation için ama kaç için heralde 1 için
onu PC de kullanmak için ..." şeklinde özetlenebilir....
yaf bizde bi direksiyon war yurtdışından gelme playstation için ama kaç için heralde 1 için
onu PC de kullanmak için bu işimi görürmü yada nerden bulabiliriöm daha ucuzu yokmudur? http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=1288605
bende de playstation2 kamerası vardı (usb çıkışlı) burdaki arkadaşların yardımıyla bilgisayara bağladım, canavar gibi, kullanıyom
kesin senin alet de bağlanıyodur
Oncelikle 1 sorunun cevabı ::PSX-PS1-PS2:: tumwersiyonların kontrolorleri birbiriyle uyumludur...
Cevap 2 zaten direksiyonların birçoğu hem PC hem PS uyumludur degilsede bu sitedeki aparat isini gorecektir...
Sahsen ben PS joystiğimi PC de bu yolla kullanıyorum...
nasıL playlerde memory kartlar birbirinie uyuyosa kollarıuyuyosa dreksiyonuda uyuyo . senin dediğin usb çıkıŞlı alet çankayada satıLıyo izmir çankaya sende bi baK iŞte fiyatıda5,6 miLyon fiLen.
bLACKBOX ile Ram'lerinizi Doğru Tanıyın
BlackBox sisteminizde bulunan hafıza modüllerine ait üretici, üretim tarihi, modülün kendi kapasitesi, toplam bellek kapasitesi, kullanılan modül sayısı ve türü, çalışabileceği maksimum hız, kullanabileceği bellek zamanlamaları, üretici tarafından belirlenmiş SPD profilleri, anlık hız, FSB/DRAM ve bellek hız oranı gibi detayları sunar.
__________________ [FONT="Arial Black"]H@CKéR[/FONT]güzeLe güZel deMiyeCeksin güZel seNin olMadıKtan soNra