ınsert boot media ın selected boot device and press a key BU YAZI GELİYOR BİOSA BİLE GİREMİYORUM NE YAPMAM GEREKİYOR
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Genel forumunda Bilgisayar açilişta çikan yazı sorunu başlıklı konu tartışılıyor; ınsert boot media ın selected boot device and press a key BU YAZI GELİYOR BİOSA BİLE GİREMİYORUM NE YAPMAM GEREKİYOR...
ınsert boot media ın selected boot device and press a key BU YAZI GELİYOR BİOSA BİLE GİREMİYORUM NE YAPMAM GEREKİYOR
Bilgisayarın sabit diski görmüyor ve açılış için başlatılabilir bir disk istiyor.. Sabit disk kablolarını yada sabit disk enerji kablolarını kontrol et.. hatta biosu sıfırla..
bilgisayar harddiskini görmüyor ama biostan bi bak görüyomu diye .. biosa giremiyorum demişsin belki anakart modelinden dolayı biosa farklı bi tuşla giriliyordur( DEL , F2)
kablolarıda kontrol et yine görmezse hdd bozuk olabilir yada başka bi ihtimal harddisk bağlantı yeri arızalı olabilir anakartının
Dediyiniz gibi yaptım oldu yanlız fomatlarken biçimlendiriyor ama dosyaları kopyalamiyor .ttf bilmem ne kopyalayamiyor diyor acaba hardisk bozuk olabilirmi
Cd degiştiriyorum gene aynı sorun karşima çikiyor
Kopyalayamadığı tek dosya .ttf ise bunu geçebilirsin.. Çok önemli bir dosya değildir.. Ama daha fazla dosyayı kopyalayamıyor ve hata veriyorsa cd okuyucuda sorun olabilir..
Diger pcyi formatladı acaba cd degiştirsem olurmu bir daha zaten özel xpden sorna böle oldu her şeyi kendi yüklüyordu pc tema sorunu verip reset atiordu ondna sonra eski haline geri getiremedim