Merhaba,
Benim bilgisayarım normal çalıştırıldığında, hoşgeldiniz ekranından sonraki xpnin açılacağı bölümde restart atıyor. Bilgisayarımda bir virüs problemim var, ama virüs önceki bütün programlarıma bulaştığından mecbur driverları virüslü olarak yüklüyorum. Ancak biosdan fail-safe ayarlarıyla bilgisayarı açabiliyorum ama ethernet kartını görmediğinden internete giremiyorum. Default bios ayarlarını yükledikten sonra Cell bölümünden
CPU çalışma frekansını 100 MHz'e indirince çalışıyor(normal frekansı 166 MHz) tabi biraz yavaş. Şimdi zor zoruna internete girmeyi başarabildim ve aklıma buradan başka biryerde gelmedi

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
İyi günler
 |  |  |
 | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |
 |  |  |