Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında Bilgisayarım takılıyor başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Bazen bilgisayarım takılıyor,hiç bir tuş basmıyor,mecburen restart atabilirim sorun yada çözüümü hakkında fikri olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum
şimdiden teşekkürler......" şeklinde özetlenebilir....
Bazen bilgisayarım takılıyor,hiç bir tuş basmıyor,mecburen restart atabilirim sorun yada çözüümü hakkında fikri olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum
şimdiden teşekkürler...
ctrl+alt+del tuşlarına bas,
task manager(görev yöneticisini) aç..
performans selmesinde, işlemci ve bellek kullanımını görürsün,
işlemci kullanımı sürekli 100% seviyesinde ise,
işlemler sekmesine gel,
şimdi burada problem çıkaran yazılımı bulup kapatman lazım,
bellek kullanımının fazlalığı bu işlemi eleverebilir.
bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın
BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar.