Bu sayfada Donanım kategorisindeki Genel forumunda Bilgisayarımın özellikleri normal ama kasıyor başlıklı konu tartışılıyor; Öncelikle merhaba arkadaşlar kaç gündür araştırma yapıyorum ama bir türlü sorunumu çözemedim inş. birisi yardımcı olabilir Benim bilgisayarımın özellikleri :
...
Öncelikle merhaba arkadaşlar kaç gündür araştırma yapıyorum ama bir türlü sorunumu çözemedim inş. birisi yardımcı olabilir Benim bilgisayarımın özellikleri :
Şimdi bu özelliklerle GTA-Vice city bile kasıyor anlayamıyorum. Sıcaklık sorunu vardır diye ekran kartının fanını değiştirdim hatta kasanın yan kapağını açıp vantilatör dayadım. Fakat hala sorun devam ediyor en düşük detaya aldım , disk birleştirmesi yaptım , pc yi formatladım hala aynı aynı kafayı yemek üzereyim lütfen yardım edin
Ynt: Bilgisayarımın özellikleri normal ama kasıyor
sevgili kardeşim o sistemden performans bekleme.Ama gta vice city i de zorlanması biraz acayyip geldi.ekran kartının ısınması 2.planda 1.planda işlemcinin soğuması war işlemci soğutucunu bi kontrol et bakalım yağlanma zamanı gelmiş olabilir...
atikurbanı tarafından iletildi.
sevgili kardeşim o sistemden performans bekleme.Ama gta vice city i de zorlanması biraz acayyip geldi.ekran kartının ısınması 2.planda 1.planda işlemcinin soğuması war işlemci soğutucunu bi kontrol et bakalım yağlanma zamanı gelmiş olabilir...
atikurbanı tarafından iletildi.
arkadaşım ne ekran kartı gta vice city gibi bir oyunu anakartlada oynar
belliki başka bir sorun var
mr.such tarafından iletildi.
arkadaşım ne ekran kartı gta vice city gibi bir oyunu anakartlada oynar
belliki başka bir sorun var
evet onboard bağlıydı bende ekran kartı ((o zamanlar hava bu kadar sıcak değildi )) daha sonca COD3 gibi oyunları oynayamadığım için ekran kartı almayı düşündüm nvidia 5200 aldım bu seferde kasmaya başladı. Sorun ekran kartında diye çıkardım komple temizledim ama yine aynı .