Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında bios logo help başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "yahu genclik asus anakartın bios logosunu değiştirdim.my logo diye bir olayla amma velakin eski logoya dönmek istiyem nasıl edicik.hele bir ..." şeklinde özetlenebilir....
yahu genclik asus anakartın bios logosunu değiştirdim.my logo diye bir olayla amma velakin eski logoya dönmek istiyem nasıl edicik.hele bir yardım looo
yahu genclik ben eski logoyu istiyorum.yeni logoyu begenmedim.
amma elinde 640x480 16 renk bir güzel resim olan yada yaratıcı olan varsa bana maillesin.bilgisayarı acınca aptal bir resim cıkıyor.bu yüzden help.logoyuda iptal etmek istemiyorem.hadi bakem
yahu genclik ben eski logoyu istiyorum.yeni logoyu begenmedim.
amma elinde 640x480 16 renk bir güzel resim olan yada yaratıcı olan varsa bana maillesin.bilgisayarı acınca aptal bir resim cıkıyor.bu yüzden help.logoyuda iptal etmek istemiyorem.hadi bakem