Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Genel »

biraz yardım

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında biraz yardım başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Ben yeni bir bilgisayar aldım athlonxp 1600 asus a7s333(sis745) abit gf4mx 256mb kingston ram ...(bilgisayarda millenium kurulu) Şimdi bazı problemlerim ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 06-07-02, 09:12   #1 (permalink)
ozan008
Rookie Member

Katılım tarihi: 05.07.02
crying biraz yardım

Ben yeni bir bilgisayar aldım
athlonxp 1600 asus a7s333(sis745) abit gf4mx 256mb kingston ram...(bilgisayarda millenium kurulu)
Şimdi bazı problemlerim var
1)bazı programları çalıştırmak isterken mavi ekran çıkıyor( wcpuid,asus iprobe gibi).Asıl ilginç olan bu mavi ekranlarda hiç bir yazı çıkmıyor tamamen masmavi ortada küçük bir krem rengi renk var hiçbir yazı yok(Ctrl+alt+delete) bu ekranda bilgisayarı yeniden başlatmıyor.illaki reset gerekiyor
2)ilk başta açılırken anakart chipseti açılış ekranında sis735 olarak gözüküyor bunun nedeni nedir.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-07-02, 09:38   #2 (permalink)
SpAwN
Gold Member

SpAwN Avatar

Katılım tarihi: 19.06.01
Nereden: Turkey
win me nin çok sorunlu bir işletim sistemi olduğu bilniyor.
sisemini değiştir veya böyle hataları hoş karşıla.

chipset olayın da ise bir bios güncellemesi dene.
SpAwN çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-07-02, 10:06   #3 (permalink)
GrelDoR
Silver Member

GrelDoR Avatar

Katılım tarihi: 05.06.02
Nereden: Sosaria
WinME de stabilite sorunları çok oluyor,Asus a7v333 aldığımızda TV kartı takamamıştık zaten TV kartı takılıyken winme yi kuramadık.Tv yi çıakrtıp kurduk bu sefer tv kartını takınca göçtü.Ve her slotda teker teker denedik ama olmadı.Win98 kurduk sorun kalktı.Makineyi topladığınızda format atıp mı Windows ME kurdunuz yoksa kurulu olan Windowsun üzerine anakartı tanıtarakmı? Anakartı tanıtarak kurduysanız böyle kurmalarda hep sorun çıkar ztn,format atıp tekrar kurmayı deneyin.Zaten format atıp ME kurduysanız,birde 98 kurup deneyin diyecem ama önemli dosyalarınız falan varmı bilemiyorum..

[FONT=arial]ﻸﻲﻼﻹﻪﻧﻏﻈﷲﭻﭖשּ[/FONT] [FONT=arial]ﺽﻮﻖﻈﻋﺱﺙﭻ[/FONT]
GrelDoR çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-09-04, 02:59   #4 (permalink)
csystemc
New Member

Katılım tarihi: 25.09.04
Nereden: DÜZCE
Cool

Merhaba Cengiz Ben Satın almış olduğun board ve cpu donanımları xp ve üst işletim sistemleri için tasarlanmıştır istersen xp home edition olarak dene farkı göreceksin iyi çalışmalar.
csystemc çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-09-04, 03:20   #5 (permalink)
Nephilis
Cool Member

Nephilis Avatar

Katılım tarihi: 25.05.04
Nereden: Patagonya
Alıntı:
csystemc tarafından iletildi.
Merhaba Cengiz Ben Satın almış olduğun board ve cpu donanımları xp ve üst işletim sistemleri için tasarlanmıştır istersen xp home edition olarak dene farkı göreceksin iyi çalışmalar.
Arkadaşım cevap yazdığın topiğin tarihine bakarsan yaklaşık 2,5 yıllık olduğunu göreceksin.. çok mu aradın bu topici..

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 21:11.