Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Genel »

Birden Mavi ekran Noldu anlamadim..Yardim lutfen :(..

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında Birden Mavi ekran Noldu anlamadim..Yardim lutfen :(.. başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaslar Bi upload sitesine bisey upload ettim..Sonra denemek icin download linkine tikladigimda birden MAvi ekran geldi..ESC bastim gitti..Sonra masaustudeki arkaplan ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 22-06-08, 07:18   #1 (permalink)
hiphopmania
Rookie Member

Katılım tarihi: 21.07.06
Unhappy Birden Mavi ekran Noldu anlamadim..Yardim lutfen :(..

Arkadaslar Bi upload sitesine bisey upload ettim..Sonra denemek icin download linkine tikladigimda birden MAvi ekran geldi..ESC bastim gitti..Sonra

masaustudeki arkaplan degisti ve altta resimdeki goruntu olustu.Napicam

bilmiyorum Nolur yardim edin.Mavi Ekran Ikidebir Cikip duruyor..ESc basinca

gidiyor...Hangi programi kullanayim ?

hiphopmania çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-06-08, 08:57   #2 (permalink)
hiphopmania
Rookie Member

Ynt: Birden Mavi ekran Noldu anlamadim..Yardim lutfen :(..

Arada bir mavi ekran cikinca Unexpected Kernel Trap felan diyor o nedir bilen var mi?
hiphopmania çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-06-08, 11:16   #3 (permalink)
H@ckerCesur
Senior Member

H@ckerCesur Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 20.03.08
Nereden: Gaziantep

Bilgisayarına spy bulaşmış. Bilgisayar açılırken F8 bas ve Güvenli modda SpyBot Proğramıyla tarattır

http://www.inndir.com/program.php?id=15474

Proğramı yukardaki linkten indirebilirsin. Proğram ücretsiz oldugu için lisans sorunun ve demo sorunun yoktur
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-06-08, 22:16   #4 (permalink)
hiphopmania
Rookie Member

Cvp icn tesekkurler..Ama Guvenli modda actim..Acilirken o Hosgeldiniz yazan yerde takiliyor..masaustu gelmiyor..Kapattim PC yi F8 den normal moda gecirdim felan..Ayni sey..MAvi bi ekran var, Windows XP diyor..oyle kaliyor..Format atmak mi lazim??
hiphopmania çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-06-08, 22:27   #5 (permalink)
V.G.C._prodigy_
Cool Member

V.G.C._prodigy_ Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 16.04.08
Nereden: home sweet home
Resimler: 1

başlat-çalıştır-msconfig yaz. açılan pencereden başlangıç sekmesine gel, yabancı programların işaretini kaldır, o zaman açılışta çalışmazlar. bunun dışında çeşitli antispy programları deneyebilirsin. benim favorim advanced windows care isimli program.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-06-08, 22:41   #6 (permalink)
hiphopmania
Rookie Member

Kardes Pc acilirken o Hosgeldiniz yazan kisimda takiliyor..Masaustu gelmiyor..Ne guvenli kip ne de normal modda aciliyor..Format mi lazim napicam ki
hiphopmania çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-06-08, 01:07   #7 (permalink)
V.G.C._prodigy_
Cool Member

V.G.C._prodigy_ Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 16.04.08
Nereden: home sweet home
Resimler: 1

format atarken f8'e basıp sözleşmeyi kabul ettikten sonra R'ye bas. bu şekilde işletim sistemini yenilemiş olursun. kullandığın programlar vs. silinmez. driverlar, (yüklemişsen) temalar gider
V.G.C._prodigy_ çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-06-08, 10:36   #8 (permalink)
savaskaptan
Rookie Member

Katılım tarihi: 10.06.08
Nereden: izmir

ben teknik servisim geçen gün bu problem için 3 4 saatimi harcadım bayılcaktım artık denemedik şey bırakmadım en sonunda yedekleyip dosyaları formatladım.sadece bi tıkla olmuş ...bu spy çok yeni..o uyarı ; virüsü temizleyeceği söylüyor kredi kartı numaranı vermek koşuluyla
VİRÜSÜN YAPTIKLARI ;
görev yönetici devredışı,
msconfig devredışı,
regedit devredışı,
sistem geri yükleme devredışı,
güvenli mod çok yavaş,

cd'den başlat işletim sistemiyle yedeğinizi alıp formatlayın..
savaskaptan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-08-08, 19:21   #9 (permalink)
muuzip
New Member

Katılım tarihi: 31.08.07

kaspersky dostum bılgısayarın ıyıyse indir.30 gunluk trıal kullan forumlarda bulabılırsın ..crack lıde var 30 gunluk dll.uzantsını kayıtdefterinden silen programlı olanlar da var..her 30 gunde calıştır sılsın tekrar tekrar 30 gun ..yanı fulll...dene..nod32 den daha ıyı evet...ben karar verdım.
muuzip çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Tags
birden, ekran

Konu araçları

Birden Mavi ekran Noldu anlamadim..Yardim lutfen :(.. ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Önce mavi ekran,düzeltmek için format atarken gene mavi ekran (renkli&resimli kafa karıştırıcı konu :) rock the boy Genel 8 13-05-08 10:01
Paylasimli Ekran Karti YArdim lutfen.. hiphopmania Ekran Kartları 1 09-11-07 23:06
rx1550 yardim lutfen iki ekran 15288485 Ekran Kartları 1 06-10-07 21:31
LÜTFEN YARDIM MSN MESSENGER'A NOOLDU ANLAMADIM:(((((( jenessary Genel(OS) 26 13-09-06 23:14
LÜTFEN YARDIM Mavi ekran madridista Genel 23 02-04-06 17:17

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 20:06.