Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında Bluetooth driver ariyorum başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaslar asagida resmini gormus oldugunuz bluetooth cihazinin vista driverini airiyorum.bakmadigim yer kalmadi fakat bulamadim.
Buyuk chipin kodu NS-SC kucuk chipin ..." şeklinde özetlenebilir....
Arkadaslar asagida resmini gormus oldugunuz bluetooth cihazinin vista driverini airiyorum.bakmadigim yer kalmadi fakat bulamadim.
Buyuk chipin kodu NS-SC kucuk chipin kodu IS1601N
Kardeş Benim Evde Tüm Modellere Uyan Bir Bluetooth Driver Ama Vistaya Uyarmı Bilmiyorum..ve Ben De şu An Evde Değilim Eklim Dicem Ama....ve Pc Mde Sorun Var Zaten Kurtarırsak Pc Yi Eklerim Rapide..site Ismi Vermek Yasak Değilse Site Adını Verebilirim...
Varsa problemin çözümü burda paylaşalım herkes faydalansın.fakat bana göre bunun driverini bulmak çok zor . gerçek billionton da deil gördüğüm kadarıyla.