ARKADASLAR FILM ARSIVINDE KULLANMK UZERE UZUN OMURLU DVD TAVSIYENIZ NEDIR?TESEKKURLER..![]()
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Genel forumunda BOS DVD MARKASI.. başlıklı konu tartışılıyor; ARKADASLAR FILM ARSIVINDE KULLANMK UZERE UZUN OMURLU DVD TAVSIYENIZ NEDIR?TESEKKURLER.....
ARKADASLAR FILM ARSIVINDE KULLANMK UZERE UZUN OMURLU DVD TAVSIYENIZ NEDIR?TESEKKURLER..![]()
YAZIYI OKUYABILIYORSAN OGRETMENINE TURKCE OKUYABILIYORSAN ATATURK'E MINNET ET
dms bulursan al normal cd leri manyak
su markalarıda kesinlikle alma fly hundai gibi sonradan toremiş marka alma
verbatim derim ben kesinlikle..
kardeş sana tek bir marka "iomega" öneririm hem cd si hem de dvd si mükemmel ben 5 aya yakındır kullanıyorum yüzlerce dvd yazdım dvd-rw mın lg olmasına rağmen en fazla 15 tane yakmışımdır çok kaliteli bir marka
aynen ama TDK da iyidir. bir de cebit fuarında DVD-RW tek yazımlık DVD+-R'den daha uzun ömürlü olur demişlerdi. ama fiyatları da bayağı farklı böyle birşey var mı ?GaNDHi tarafından iletildi.
Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş, asker!
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.
para varsa tdk para yoksa dms+
system 1 icin bilgisayarim bolumune bakiniz.
system 2
msi s430x-025Tr notebook with amd turion 64 tl 50 and 2 gb 667 mhz kingston ram
bence her markadan 2şer tane al. DVD-rw nde tek tek dene. En çok hangisinden performans alırsan o markayı kullan.. dvd+r ve dvd-r olayına dikkat et![]()
bir DVD'den kısa vadede nasıl performans alınır ki?Pusu tarafından iletildi.
bence TDK olmadı verbatim 1 YTL tanesi...
Saolun arkadaslar cd olarak tdk kullanıyorum memnunum ama dvd olayına yenı gırecegım ıcın sorayım ıstedım,dvd+ ve dvd - ne dezavntajşarı varkı bırbırlerıne karsı.![]()
ben verbatim diyorum kendim de kullanıyorum
Bence Oracle.
birisi data için kullanılıyor birisi de video falan için. cd'deki gibi bir dvd üzerine yer olduğu müddetçe birden fazla yazmak için data için olanları alman lazım + olanlar sanırım onlarda..( karıştırdım şimdistevejones tarafından iletildi.
)
İmation,verbatim,TDK kullanıyorum memnunum
Philips,Fly...bence uzak durun.
Sırasına göre tercih sebebin olsun.
TDK+Verbatim+Maxell
Derin