Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında BTX anakart ve KAsa başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "BTX anakart ve kasa arıyorum. Bulabileceğim bir yer bilen varsa benimle irtibata geçerse sevinirim...." şeklinde özetlenebilir....
merhaba
btx anakart bende var intel DQ965CO ANAKART
İNTEL 2180 İŞLEMCİ TAKTIM KİGSTON RAM TAKTIM BAZEN GÖRÜNTÜ VERİYO BAZEN VERMİYO
İNTELDEN GARANTİSİ VAR YENİ DEĞİŞTİRTTİM
İŞLEMCİ FANI THERMALTAKE FAN ALDIM
UZAY MONTAJ ÇALIŞTIRMAYI DENEDİM
ARTIK BTX TEN NEFRET EDİYORUM
İŞİME YARAR DERSEN YARDIMCI OLURUM
BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar.
bLACKBOX ile Ram'lerinizi Doğru Tanıyın
BlackBox sisteminizde bulunan hafıza modüllerine ait üretici, üretim tarihi, modülün kendi kapasitesi, toplam bellek kapasitesi, kullanılan modül sayısı ve türü, çalışabileceği maksimum hız, kullanabileceği bellek zamanlamaları, üretici tarafından belirlenmiş SPD profilleri, anlık hız, FSB/DRAM ve bellek hız oranı gibi detayları sunar.