Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Genel »

Call of duty2,NFS MTSWNTD'da kilitlenme sorunu!

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında Call of duty2,NFS MTSWNTD'da kilitlenme sorunu! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Mrb arkadaşlar,sistemim leadtek 6600gt,1024 ram ,2.8 ht işlemci ...soruna gelince bu oyunları açtıktan sonra oyuna girdiğimde bir süre oynuyor sonra ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 07-12-05, 16:18   #1 (permalink)
fethiyeliyim
Rookie Member

Katılım tarihi: 09.09.04
Call of duty2,NFS MTSWNTD'da kilitlenme sorunu!

Mrb arkadaşlar,sistemim leadtek 6600gt,1024 ram,2.8 ht işlemci...soruna gelince bu oyunları açtıktan sonra oyuna girdiğimde bir süre oynuyor sonra ekran kilitleniyor ve bilgisayar kendine restart atıyor..power supply desem 420w tagan var,ekran kartı driverını 80li birşey daha dün yükledim ama bir şey değişmedi !! Bu arada monitorüm 19"lcd 1280*1024de açıyorum 720ye düşürdüm fayda etmedi.size göre sorun nedir?
fethiyeliyim çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-12-05, 16:27   #2 (permalink)
sHiNe
V.I.Member

sHiNe Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.03.05
Nereden: İzmir
Isınma sorunu olabilir.
sHiNe çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-12-05, 16:28   #3 (permalink)
ozguror
Cool Member

ozguror Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 24.02.05
Nereden: İstanbul
Aldığından beri bu sorun varmı makinayı yoksa yeni mi olmaya başladı bana ramlerden gibi geldi ramlerde bir sorun olabilir...Farklı slota takmayı dene yada iki ram varsa birini çıkart diyeri kalsın o şekilde dene...Birde ekran kartında da problem olabilir artifact filan oluyormu takıma'nın yanında?Daha bilgili arkadaşlar yardım edeceklerdir.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-12-05, 23:29   #4 (permalink)
dbaggio
hARDWAREMANIAC

dbaggio Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 25.07.04
Nereden: LOST
Blog Mesajları: 3
Resimler: 28
ekran kartindan dicem ama 6600gt iyi bi kart.overclock yapmismiydin.

d8a6610
Alıntı:
samyazah tarafından iletildi. Mesajı göster
"hepimiz dbaggio'yuz"
dbaggio şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-12-05, 01:25   #5 (permalink)
fethiyeliyim
Rookie Member

Katılım tarihi: 09.09.04
overclock yapmadım..ısınmadan dolayı oldu herhalde..çünkü ekran kartının hemen altında ses kartı vardı ve ekran kartının fanı tam hava sirkülasyonu yapamıyordu herhalde..şimdi ses kartını en aşşağı,ekran katını en yukarı kurdum ve eski modem kartını aradan çıkardım..yani arada baya bir boşluk yarattım ve call of dutyye girdim,yarım saat oynadım,hiç bir şey olmadı..sizce ileride tekrar yaparmı,yoksa yukarıda yaptığım işlem sonra bir daha olmazmı?
fethiyeliyim çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-12-05, 01:42   #6 (permalink)
TurkBoY
V.I.Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.04.04
sistemi biraz havalandır
TurkBoY çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-12-05, 02:22   #7 (permalink)
xinberg
New Member

Katılım tarihi: 21.04.05
NEED FOR SPEED MOST WANTED : PERFORMANS REHBERİ için www.teknoyasam.net adresine bak istersen.
xinberg çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Call of duty2,NFS MTSWNTD'da kilitlenme sorunu! ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
drwtsn32.exe ve kilitlenme sorunu Mehmet_Fb Genel(OS) 16 04-03-05 03:48
call of duty SCRIPT SORUNU ercanseker Oyunlar 3 19-10-04 22:05
Call of duty'de kilitlenme problemi styx Oyunlar 7 12-03-04 10:35
modem ve kilitlenme sorunu ankara Genel(OS) 4 26-11-02 23:40

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 10:44.