Şu işe yarıyor aldığın cd imagelarını sanki bir cdye takılıymış gibi hdd den çalıştırıyor. "bilgisayarım" ı açtığında da zaten yeni bir cdrw varmış gibi de gözüküyor
alchol kullanmadım daha iyi mi zor mu bilemem ancak yukarıda da yazdım...
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Genel forumunda cd kopyası alma başlıklı konu tartışılıyor; Şu işe yarıyor aldığın cd imagelarını sanki bir cdye takılıymış gibi hdd den çalıştırıyor. "bilgisayarım" ı açtığında da zaten yeni ...
Şu işe yarıyor aldığın cd imagelarını sanki bir cdye takılıymış gibi hdd den çalıştırıyor. "bilgisayarım" ı açtığında da zaten yeni bir cdrw varmış gibi de gözüküyor
alchol kullanmadım daha iyi mi zor mu bilemem ancak yukarıda da yazdım...
Doğrudan iso okumaz ama direk imaj oluşturarak sağlam yedek alırsın. Yani iso ya gerek kalmadanda okutabilirsin cd leri.paranoyakX tarafından iletildi.
arkadaslarin dedigi gibi nero vs. gayet is gorur. ama biraz daha incelikli ve kullanisli bir program olarak alchool120 onerebilirim. ben her turlu cd ve dvd image im icin onu kullaniyorum.. ve hemen hemen her turlu image dosyasinida goruyor.
saygilar..
-Amd Athlon XP 3200+, Gigabyte GA-7NNXP, Geil PC3200 2*512MB (ISI Dagiticili), Winfast A400TDH(Gefoce 6800), Samsung 80*2 Gb (8Mb Cache) 7200 Rpm Hdd SATA Raid0--Thermaltake Xaser III LanFire VM2000A Alüminyum Kasa+FSP300-60ATV Power Supply, TR SLK900A+TT SmartFanII 80mm--LinkSYS WAG54G Wireless-G ADSL Gateway 4-Port (Cisco Systems)-
saolun arkadaşlar halletim neronun sanal sürücüsünü kullanıyorum, herkese teşekkürler
Bence Oracle.