Bu sayfada Donanım kategorisindeki Genel forumunda cd kopyası alma başlıklı konu tartışılıyor; şimdi arkadaşlar, benim idare edecek büyüklükte bir hddim var. elimdeki önemli cdlerin veya çok sık kullandığım cdlerin yedeklerini alıyorum hddye. ...
şimdi arkadaşlar, benim idare edecek büyüklükte bir hddim var. elimdeki önemli cdlerin veya çok sık kullandığım cdlerin yedeklerini alıyorum hddye. işletim sistemlerim için iso olarak atıyorum, ama bazı doğrudan çalıştırmak istediğim cdleri örneğin anakart drvrları falan. bunun için iso olmayacak haliyle. bende cdspace diye bir program var (v1.4) birebir cd kopyası alan ve sanal cd sürücü oluşturan programlardan biri. yedeklerimi bununla alsam risk almış olurmuyum veya şöyle sorayım sizin kullandığınız şöyle güzel bir cd yedekleme programı varmı saolun
yok arkadaşlar onu kastetmedim. zaten ayrı partitiona atıyorum da, ben bilgisayarımdan doğrudan çalıştırmak istiyorum o yüzden iso yerine sanal cd gibi programlar kullanayım diyorum, böyle bildiğiniz iyi programlar varmı?
Nero 6.6.0.13 bul yükle güncellemeleri otomatik takip et seçeneğini kaldır .......
burada nero express den .nrg uzantılı imajlar alabilirsin ister çek ister nero ana pencerede imagedrive var etkinleştir istediğinde imagedrive da takılı çalıştır çok uzun zamandır kullanıyorum SIFIR hata...
yok arkadaşlar onu kastetmedim. zaten ayrı partitiona atıyorum da, ben bilgisayarımdan doğrudan çalıştırmak istiyorum o yüzden iso yerine sanal cd gibi programlar kullanayım diyorum, böyle bildiğiniz iyi programlar varmı?
aldığın iso dosyalarınıda doğrudan kullanabilirsin, bunun için magiciso, win iso, yada iso buster gibi programları kullana bilirsin.
ben magic isoyu kullanıyorun neredeyse tüm imaj formatlarını destekliyor.
'Para her kapıyı açar' diyenlerin,
'Para icin çalmayacakları kapı yoktur.'
Alcohol 120% en sağlıklı ve stabilidir tüm imaj dosyalarını açar ve en kaliteli programlardan biridir Deamon Tools da birebir cd clone larını açmak için en iyisidir.
ya konuya eklentı yapamıyacagım ama;Bende bu yedek konusunda Norton Ghostu duydum..Boyle yedek alma ıcın tavsıye edermısınız? we de nerden bulabılırım bu programı.Muhtemelen ücretlı dıye tahmın edıyorum ama...bilgilendirirseniz sewınırım
Alcohol 120% en sağlıklı ve stabilidir tüm imaj dosyalarını açar ve en kaliteli programlardan biridir Deamon Tools da birebir cd clone larını açmak için en iyisidir.
Alcohol dediğin program doğrudan isoları okuyormu?? yani sanal bir cd yakma işlemi falan yapmıyor dimi? bir de onunla zaman kaybetmeyeyim
@Funky C söylediğimiz cd yedeklemek için senin söylediğin sistem yedekleme. onun için acronis true image'i öneririm.