Anasayfa |  hABERLER |  fORUM |  bLOGS |  gALERi |  Videos |  Üye Ol | 
Etiketler |  gRUPLAR |  iNDiR |  oYUN | 
İsim
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA fORUM > Donanım > Genel »

cd kopyası alma

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında cd kopyası alma başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu " şimdi arkadaşlar, benim idare edecek büyüklükte bir hddim var. elimdeki önemli cdlerin veya çok sık kullandığım cdlerin yedeklerini alıyorum hddye. ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 21-06-05, 15:20   #1
hARDWAREMANIAC

paranoyakX Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.02.05
Nereden: İzmir
Blog Mesajları: 2
cd kopyası alma

şimdi arkadaşlar, benim idare edecek büyüklükte bir hddim var. elimdeki önemli cdlerin veya çok sık kullandığım cdlerin yedeklerini alıyorum hddye. işletim sistemlerim için iso olarak atıyorum, ama bazı doğrudan çalıştırmak istediğim cdleri örneğin anakart drvrları falan. bunun için iso olmayacak haliyle. bende cdspace diye bir program var (v1.4) birebir cd kopyası alan ve sanal cd sürücü oluşturan programlardan biri. yedeklerimi bununla alsam risk almış olurmuyum veya şöyle sorayım sizin kullandığınız şöyle güzel bir cd yedekleme programı varmı saolun
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-06-05, 16:48   #2
V.I.Member

ArgyrE! Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 24.02.05
Nereden: Edirne
valla bi bölüm oluşturup yedeklerini oraya atarsan daha iyi olur bence.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-06-05, 16:51   #3
V.I.Member

equnix Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 01.06.05
Nereden: İstanbul
Nero ile işini görebilirsin yada norton ile image alırsın oda olur yada arkadaşımın dediği gibi bir klasör yaratıp onun içine atabilirsin.
equnix çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-06-05, 16:52   #4
hARDWAREMANIAC

paranoyakX Avatar

Bilgisayarım
yok arkadaşlar onu kastetmedim. zaten ayrı partitiona atıyorum da, ben bilgisayarımdan doğrudan çalıştırmak istiyorum o yüzden iso yerine sanal cd gibi programlar kullanayım diyorum, böyle bildiğiniz iyi programlar varmı?
paranoyakX çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-06-05, 16:57   #5
Silver Member

deep_dream Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 14.06.04
Virtual CD yi dene bir istersen arkadaşım...

http://www.virtualcd-online.com/vcd/...nload.cfm?lg=0

Daha önceden kullanıyordum ama bu sürümü değildi.O sürüm gayet başarılıydı. Yalnız risk işine garanti veremem.
Eski 21-06-05, 17:00   #6
V.I.Member

ArgyrE! Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 24.02.05
Nereden: Edirne
haaa ok anladım.bu durumda cevabı deep_dream vermiş.o program iyidir bu işler için.
ArgyrE! çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-06-05, 17:11   #7
hARDWAREMANIAC

paranoyakX Avatar

Bilgisayarım
teşekkürler deneyelim. cdspace den daha iyi ise kullanırım
paranoyakX çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-06-05, 17:17   #8
Senior Member

yunyus Avatar

Katılım tarihi: 23.09.04
Nereden: WonderLand Atabileceği Kalan
Nero 6.6.0.13 bul yükle güncellemeleri otomatik takip et seçeneğini kaldır .......
burada nero express den .nrg uzantılı imajlar alabilirsin ister çek ister nero ana pencerede imagedrive var etkinleştir istediğinde imagedrive da takılı çalıştır çok uzun zamandır kullanıyorum SIFIR hata...
yunyus çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-06-05, 17:40   #9
Member

swagger Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 27.02.03
Nereden: Ayrık Vadi
Alıntı:
paranoyakX tarafından iletildi.
yok arkadaşlar onu kastetmedim. zaten ayrı partitiona atıyorum da, ben bilgisayarımdan doğrudan çalıştırmak istiyorum o yüzden iso yerine sanal cd gibi programlar kullanayım diyorum, böyle bildiğiniz iyi programlar varmı?
aldığın iso dosyalarınıda doğrudan kullanabilirsin, bunun için magiciso, win iso, yada iso buster gibi programları kullana bilirsin.
ben magic isoyu kullanıyorun neredeyse tüm imaj formatlarını destekliyor.

Dragon Mod V 1 - Dragon Mod V 2.0
swagger çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-06-05, 18:32   #10
Silver Member

littleboy Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 17.05.04
Nereden: İZMİR
Nero Imagedriveı bende kullanıyorum gerçekten kullanışlı ve hoş.
littleboy çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-06-05, 19:25   #11
Senior Member

akburak Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 28.07.04
Nereden: Istanbul
clone cd kullaniyorum ben bu is icin.. hem imaj aliyo hem o imaji okuo hem de yazdirio
Sanki sagir ve dilsizler her biri ayri ayri
icimdeki cocuk suskun
akburak çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-06-05, 19:29   #12
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 9
Alcohol 120% en sağlıklı ve stabilidir tüm imaj dosyalarını açar ve en kaliteli programlardan biridir Deamon Tools da birebir cd clone larını açmak için en iyisidir.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-06-05, 22:25   #13
Senior Member

Katılım tarihi: 22.04.05
ya konuya eklentı yapamıyacagım ama;Bende bu yedek konusunda Norton Ghostu duydum..Boyle yedek alma ıcın tavsıye edermısınız? we de nerden bulabılırım bu programı.Muhtemelen ücretlı dıye tahmın edıyorum ama...bilgilendirirseniz sewınırım
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-06-05, 10:26   #14
hARDWAREMANIAC

paranoyakX Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
Blow-II tarafından iletildi.
Alcohol 120% en sağlıklı ve stabilidir tüm imaj dosyalarını açar ve en kaliteli programlardan biridir Deamon Tools da birebir cd clone larını açmak için en iyisidir.
Alcohol dediğin program doğrudan isoları okuyormu?? yani sanal bir cd yakma işlemi falan yapmıyor dimi? bir de onunla zaman kaybetmeyeyim

@Funky C söylediğimiz cd yedeklemek için senin söylediğin sistem yedekleme. onun için acronis true image'i öneririm.
paranoyakX çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-06-05, 10:28   #15
hARDWAREMANIAC

paranoyakX Avatar

Bilgisayarım
bu arada nero nun 6.6.0.13 ü var. image driver sanal sürücü falan mı oluşturuyor, hiç kullanmadım
paranoyakX çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Bu konuyu şu anda sizinle birlikte toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

cd kopyası alma ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
imaj alma sorunu ferhat65 Genel(OS) 11 23-06-05 13:18
Ekran Görüntüsü Alma??? salamura Genel(OS) 15 13-09-04 00:15
ACIL YARDIM T610 dakı cekılen fotu pc alma Canimsin Sony Ericsson 8 23-08-04 14:14
Dijital kameradan resim alma siyah 8 Çokluortam 6 31-01-03 02:47
DVD'den Görüntü Alma Umut Divx/DVD 1 12-03-01 20:54

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +4. Saat : 18:47.