Anasayfa |  hABERLER |  fORUM |  bLOGS |  gALERi |  Videos |  Üye Ol | 
Etiketler |  gRUPLAR |  iNDiR |  oYUN | 
İsim
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA fORUM > Donanım > Genel »

çıkarılabilir disk ne demek?

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında çıkarılabilir disk ne demek? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu " arkadaslar su ana kadar hic karsılaşmadığım bi sorunum var işte hikayesi: dün aksam cd rom a bir cd koydum. okumadı ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 19-08-02, 06:06   #1
Rookie Member

Katılım tarihi: 18.07.02
Nereden: ankara
Unhappy çıkarılabilir disk ne demek?

arkadaslar su ana kadar hic karsılaşmadığım bi sorunum var
işte hikayesi:

dün aksam cd rom a bir cd koydum. okumadı tekrar denedim,
aygıta ulasılamıyor uyarısı verdi birkaç denemeden sonra vazgeçtim. adres cubuğunda cd rom un iconunun değişmiş plduğunu fark ettim. ismi de çıkarılabilir disk olmuş. cd leri okuyamıyor. aygıt yöneticisine baktım cd-drom gözüküyor. pc yi acarken de windows yüklenmeden önce cd-rom yine gözüküyordu. ikinci aciliştan sonra floppy ninde isminin cıkarılabilir disk olduğunu farkettim. (kabus gibi) ben sorunun windowstan kaynaklandığını düşünüyorum. formatlamak da istemiyorum.

ne yapmalıyım??
derrida çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-08-02, 06:54   #2
Power Member

siyah 8 Avatar

Katılım tarihi: 25.06.02
Benim bildigim kadariyla sabit diskin (Harddisc ) disindaki tum veri depolama kaynaklarinin ( disket , cd , dvd ) ortak adi cikarilabilir disk. Benzer bi sorun win 98'de bende de olmustu ( buarada senin isletim sistemin ne? ) gerci ben o zaman sonunda bilgisayarciya goturmustum ama sanirim bilgisayarcida format filan atilmadi sadece win tekrar yuklendi , cunku sorun win 'den kaynaklaniyomus...
siyah 8 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-08-02, 09:34   #3
V.I.Member

onoff Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.08.01
Nereden: Kebap City
Bios'dan Floppy disabled edildiğinde windows'da Floppy Çıkarılabilir Disk olarak yazar. CD nin ikonunun değişmesi prb. değil. Elindeki CD veya CDROM sürücü bozuk olmalı.

New: Abit SG-80 (SIS 661FX Based LGA775 Micro ATX Mainboard FSB800, Dual DDR400, AGP8X, SATA150, 10/100 LAN, 5.1 CH Audio) --P4 2.66 GHz işlemci --512MB KINGSTON DDR400

Old:Asus P3V4X, Celeron 1100, 512 PC133, 40GB W.D. , 64MB FLY GeForce4MXSE, Miro PCTV (Vefat etti), Lucent 56K (40.000 de bağlanıyor) Modem, Vibra 128, LG 52X CDRom , Philips 52X CD-Writer, Philips 107E, Creat. SBS20,
onoff çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-08-02, 01:03   #4
Rookie Member

Katılım tarihi: 18.07.02
Nereden: ankara
tesekkürler.

bende 98 se var biosu optimize edip, parçaları kaldırıp tekrar kurmayı deniycem.
derrida çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Bu konuyu şu anda sizinle birlikte toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +4. Saat : 16:29.