arkadaşlar dün datron aero kxs 1.86 sonoma 128 mb 6600go 512ram 60gb dvdwr bi laptop aldım...
bugün bir iki mp3 yükledim oyun falan bilgisayarın performansı çok ii...
yüklediğim oyunların hepsini çatır çatır çalıştırdı max çözünürlükte...
ekran kartının performansı süper
ram ve
işlemci de süper çalışıolar...
çizim programlarımı da mükemmel çalıştırdı uçuyo bilgisayar...
fakat az önce farkettim ki sesini yükseltince sağ taraftaki kolon çızırtı yapıodu sonra winanpı açtım sesini sonladım sesi sol kolona doğru kaydırınca cızırtı yok oluo sağ tarafa kaydırınca birazcık cızırtı yapıo...
arkadaşta da aynı biligisayar var onu açtım şimdi aynı şekilde müzik açınca son sesi hiç bi sorun yok mis gibi çalışıo makina...
sanırım benimkinin kolonu biraz patlak yada bozuk neyse de uyuz oldum şimdi ben...
yarın da pazar bide kapalıdır bunların dükkan...
şimdi ben aldığım yere gitsem değiştircem bunu bozuk desem adamlar değiştirmek zorunda mı?
onu sorcam size bide bunlar bana değiştirmiycez sen buna program yüklemişin falan filan diyip servise göndermeye çalışırlarsa buna hakkı var mı bunların
kısacası benim değiştirmeye hakkım var mı şimdi bunu yenisiyle???
daha önce hiç böyle bişi gelmemişti başıma ya kırk yılda bi laptop alcaz sen git bozuk çıksın sesi...
yardım ederseniz sevinirim...
 |  |  |
 | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |
 |  |  |