Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Genel »

Digimemo kullanan var mi??

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında Digimemo kullanan var mi?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Merhaba arkadaslar, Ben bi iki gun once Digimemo satin aldim fakat performansindan pek memnun degilim. Yazdiklarimi bilgisayara bazi cizgilerin yeri ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 29-03-06, 22:58   #1 (permalink)
certugral
New Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.03.06
Digimemo kullanan var mi??

Merhaba arkadaslar,
Ben bi iki gun once Digimemo satin aldim fakat performansindan pek memnun degilim. Yazdiklarimi bilgisayara bazi cizgilerin yeri kaymis olarak karsima cikiyo bu sadece benim cihazimdaki bi bozukluktan mi kaynaklanio yoksa kullanan herkes ayni sorunu yasiyo mu bunu ogrenmek istedim. Yardimci olursaniz sevinirim..
certugral çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 31-03-06, 03:38   #2 (permalink)
certugral
New Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.03.06
Nası yaa, digimemo kullanan ya da digimemo hakkinda bilgi sahibi olan hickimse yok mu simdi???
certugral çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-12-06, 15:12   #3 (permalink)
banderascof
New Member

Katılım tarihi: 12.12.06
Nereden: istanbul
harika defter

selamlar digimemo ile ilgili yazdığınız problemin sebebi 2 şey olabilir,1.si yazarken kağıdı kaydırma olayı,2. si pillerin sağlıklı olmaması olayı,bunlara dikkat ederseniz çizgilerinizde kesiklik olmayacaktır,ben 2 senedir digimemo kullanıyorum su an %89 oranında elyazımı tanıyor,ayrıca digimemo nun A4 boyutlu olanları çıkmış,ithalatçı transdata ile görüştüm 2 ay içinde stoklarında olacakmış , A4 olan modeli PC ile eşzamanlı olarak çalışıyormuş
banderascof çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-12-06, 15:22   #4 (permalink)
mespage
V.I.Member

mespage Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 09.06.04
Nereden: TÜVASAŞ/ADAPAZARI
Resimler: 10
9 ay cevap alamayınca gitmiş adam nedir bu digimemo bilen yok demekki
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-12-06, 15:57   #5 (permalink)
volcano2K
¯`°²¤Platinum Member¤²°`¯

volcano2K Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.07.02
Nereden: İçerenköy/İstanbul
Resimler: 18
digimemo ne yav nobren gbi bişii mi
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 20:14.