+ Cevap Yaz
Results 1 to 4 of 4

divx izlerken shut down??

Bu sayfada Donanım kategorisindeki Genel forumunda divx izlerken shut down?? başlıklı konu tartışılıyor; selam arkadaşlar.. divx izlerken makina aniden sanki power tuşuna basılmış gibi kendini aniden kapatıyor.ben önceleri makina ısınıyor sanıyordum ama vcd ...

Cool Member sariyuz Avatar
    Katılım tarihi
    25.08.2001
    Nereden
    Konya

divx izlerken shut down??

selam arkadaşlar..
    divx izlerken makina aniden sanki power tuşuna basılmış gibi kendini aniden kapatıyor.ben önceleri makina ısınıyor sanıyordum ama vcd ve dvd izlerken veya oyun oynarken aynı şey olmuyor.
    makinayı açtıktan bir süre sonra(bu süre çok değişken) yine kapanıyor.
    divx 5.02 codec kullanıyordum.divx 4.12 yükledim ama farkeden bişey olmadı.player olarak genelde radlight kullanıyorum ama mplayer kullanırkende aynı şey oluyo.
    windowstan ve bios setuptan bütün güç koruma seçeneklerini kapattım ama yine farkeden birşey olmadı.
    bütün anakart sürücüleri falan son sürüm kurulu makinada.
    sizce neden olabilir??

win98se
    gigabyte ga-8ig i845g
    celeron 1.7(intel fan)
    kingstone 256mb pc2100 cl2.5
    onboard ekran ve ses kartı.
    16x lg dvd-rom
    300w çift fan kasa.

V.I.Member onoff Avatar
    Katılım tarihi
    23.08.2001
    Nereden
    Kebap City
    Ya ekran kartından yada elindeki cdlerin sorunlu olmasından kaynaklanıyor. Sorun sadece cdlerden se Windows XP veya 2000 sorununu çözecektir (sadece bilgisayarın kapanmasını).
    Ekran kartının yeni bir sürücüsü varsa onu yüklemeyi dene.
    *****SAVAŞA HAYIR Dedik ama yine de oldu **********
    Yıkılmadım ayaktayım , Dertlerimle başbaşayım.

New: Abit SG-80 (SIS 661FX Based LGA775 Micro ATX Mainboard FSB800, Dual DDR400, AGP8X, SATA150, 10/100 LAN, 5.1 CH Audio) --P4 2.66 GHz işlemci --512MB KINGSTON DDR400

Old:Asus P3V4X, Celeron 1100, 512 PC133, 40GB W.D. , 64MB FLY GeForce4MXSE, Miro PCTV (Vefat etti), Lucent 56K (40.000 de bağlanıyor) Modem, Vibra 128, LG 52X CDRom , Philips 52X CD-Writer, Philips 107E, Creat. SBS20,

Member Super Saiyajin Avatar
    Katılım tarihi
    19.07.2002
    Nereden
    Ankara

Virüs olabilir

Hiç bir uyarı falan vermeden kapanıyorsa, sorun windows veya divx programlarından kaynaklanmıyordur.
    Benim sana tavsiyem HDye bir virüs taramasi yapman olacak.

Saygılar
    >> S U P E R __S A I Y A J I N <<

Cool Member SEYFi256 Avatar
    Katılım tarihi
    25.01.2001
    Nereden
    iSTANBUL / KARTAL
    parçalarla ilgili bi irq çakışmasıda olabilir...irq'larını kontrol et ve yüklemediysen,intel Chipset Software Utility 4.00.1013 veya üstü çıktıysa üstünü yükle...

+ Cevap Yaz

Reklam

Reklam 2
Reklam 3