Arkadaşlar benim ek ramle ilgili sorunum şu:
Elimde 1 GB Kingston 240 PIN şeklinde 2 adet Ram var. Şimdi ben kasayı açıyorum. Kasanın içinde ayrıca 1 GB aynı türden Ram takılıydı. Fakat kasanın içinde 4 adet ram yeri var. Bunlardan 2 si sarı 2 si siyah renkte. Kasanın içinde takılı olan Ram Sarı renkte olanına takılı. Ben elmideki Ramleri geriye kalan Sarı ve Siyah renkteki bölümlere takıp kasanın fişini takıp kasanın düğmesine basıp başlarınca aralıklı seslerle uyarı sesleri çıkıyor. Bende Siyah bölüme takılı olan Ram'i çıkarıyorum ve hata gidiyor PC düzgün açılıyor.
Sebebi nedir? Ayrıca Ram nasıl takılır? Şimdiden destek vereceklere teşekkürlerimi iletiyorum. Umarım yardımcı olan çıkar. Çok mağdur oldum 
PC Özellikleri
Anakart:
BA-616-02
ASUS P5KPL,
Intel G31, Soket 775, 4DDR2-800 Dual, PCI-EX16, 4*SATAII (3Gb/s), GBLAN, 1333MHz (OC) FSB
Chipset INTEL G31/ ICH7, Intel Core2 Quad, Core2 Extreme, Core2 Duo CPU Desteği
CPU Desteği INTEL P4 Soket 775
RAM 4*DDR2-800 DUAL (Max:4GB)
VGA -
Expansion Slots 1* PCI-E X16, 1*PCI-E X1, 3*PCI
Ses Realtek ALC662 6 Kanal, S/PDIF out
Diğer Özellikler 4*SATAII (3.0Gb/s), Attansic GB LAN, 6*USB 2.0, SuperbSoftware Library(Norton Internet Securty 2007, CorelSnapfire Plus SE 1.2, InterVideo DVD Copy5 Trail)
Yapı ATX
FSB (MHz) 1333 (OC)
Diğerleri gerekmediğinden özellikleri sunmuyorum...  |  |  |
 | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |
 |  |  |