Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Genel »

ekran karti driver yardım

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında ekran karti driver yardım başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar ben bilgisayarıma format attıktan sonra agpnin driverini ve ardından ekran kartı driver'ımı yüklüyorum ancak ekran kartı driverini yükledikten sonra ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 21-08-08, 22:16   #1 (permalink)
UGR94
Senior Member

UGR94 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 20.08.08
Nereden: Ankara
ekran karti driver yardım

arkadaşlar ben bilgisayarıma format attıktan sonra agpnin driverini ve ardından ekran kartı driver'ımı yüklüyorum ancak ekran kartı driverini yükledikten sonra yeniden başlatınca bilgisayar açılırken windows xp logosunda donuyor. hep böyle oluyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
UGR94 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-08-08, 22:18   #2 (permalink)
delgado13
Banned user

Katılım tarihi: 21.08.08
Nereden: bitlis
Ynt: ekran karti driver yardım

ekran kartını tam oturtmamış olabilirsin driverini tanıtıp tanıtmamanla olan bir olay değildir heralde.sen genede bi ram ve ekran kartını bi kontrol et belki tam oturtmamış olabilirsin.
delgado13 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-08-08, 22:21   #3 (permalink)
UGR94
Senior Member

UGR94 Avatar

Bilgisayarım

ettim ancak sorun yine oluyor. bu şey bir kere daha başıma gelmişti. servise götürdüm yaptılar. format falan atmadan. sanırım güvenli modda silip tekrar yüklediler. ancak ben yapıyorum olmuyor. logoda kalıyor
UGR94 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-08-08, 22:32   #4 (permalink)
UGR94
Senior Member

UGR94 Avatar

Bilgisayarım

hayır olmuyor ekran kartında bir problem yok tamamen sistemle ilgili olmalı bu sorunu nasıl çözebilirim bir yardım edebilitmisiniz.

ATI radeon hd3650
Driver: AGP HOTFIX for xp
UGR94 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-08-08, 22:35   #5 (permalink)
delgado13
Banned user

Katılım tarihi: 21.08.08
Nereden: bitlis

biz böyle driver sorunlarıyla hiç uğraşmıyoruz böyle sorunlarla gelidiğinde bizde elli bin adet driver var yüklemişiz dvd ye sorunsuz ama senin sorununda böyle çözülür ama sen onu bi internette araştır belki driverlerini bula bilirsin.başarılar.......
delgado13 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-08-08, 22:46   #6 (permalink)
UGR94
Senior Member

UGR94 Avatar

Bilgisayarım

keşke bulabilsem en uygununu yardım bekliyorum genede
UGR94 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-08-08, 04:28   #7 (permalink)
bulkan
V.I.Member

bulkan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.05.07

AMD Customer Care
Buradan işletim sistemine uygun olanını indir.
Güvenli kipte ekran kartı driverını kaldır.Restartın ardından Driver Cleaner programını kullanarak driver dosyalarını komple temizle.Ardından indirdiğin 8.7 agp hotfix driverı kur ve sistemini yeniden başlat.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-08-08, 13:12   #8 (permalink)
UGR94
Senior Member

UGR94 Avatar

Bilgisayarım

sağol. çok teşekkür ederim. Bu olaya kalıcı bir çözüm bulamazmıyız. yani her format attığımda böyle olmaması için. her formatta böyle oluyor.
UGR94 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-08-08, 06:10   #9 (permalink)
bulkan
V.I.Member

bulkan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.05.07

Formatın ardından anakart-chipset-ses driverlarını yükledikten sonra ekran kartı driverını yüklemeden de oluyor mu?Yoksa ekran kartının driverını yükledikten sonra mı sorun oluyor?
Endişe edecek bir durum yok, formattan sonra bahsettiğim adımların ardından agp hotfixi yüklersin olur biter.
bulkan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-08-08, 11:21   #10 (permalink)
UGR94
Senior Member

UGR94 Avatar

Bilgisayarım

yok driveri yükledikten sonra oluyordu ama ben hallettim kardeşim. BIOS'da chipset ayarları var orayı

NORMAL
256M

yaptım düzeldi. açılıyor pc. herkese tşk.
UGR94 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Tags
driver, ekran

Konu araçları

ekran karti driver yardım ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Ekran karti driver yükledim görüntü gittti (yardim) emrihak Ekran Kartları 8 14-04-08 22:16
Abit Rx600 Pro Driver Ve Kiltlenme Sorunu+Ekran Kartı önerisi, lütfen yardım edin Op denix_ads Ekran Kartları 1 21-10-05 11:50
NVIDIA DRIVER 61.77 GRAFİK KARTI SÜRÜCÜLERİ ÇIKTI xxxwampire Oyunlar 9 15-08-04 19:46
Ekran KARTI yardım raziel Ekran Kartları 39 11-02-03 11:03

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 20:09.