Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Genel »

Ekran Kartı psu Sorunu,acil yardım pls

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında Ekran Kartı psu Sorunu,acil yardım pls başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "yeni aldığım leadtek winfast px6600gt tdh ext 128mb pci-e ekran kartını,normal olarak kasaya takıyorum fakat pcyi açtığımda açar açmaz görüntü ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 16-11-05, 16:34   #1 (permalink)
PaintedBlack
New Member

Katılım tarihi: 16.11.05
Ekran Kartı psu Sorunu,acil yardım pls

yeni aldığım leadtek winfast px6600gt tdh ext 128mb pci-e ekran kartını,normal olarak kasaya takıyorum fakat pcyi açtığımda açar açmaz görüntü karıncalı ve okunamayacak kadar iç içe geçmiş windowsa geldiğimdede sorun devam ediyo ve windowsu normal modda açınca ekran tamamen gidiyo,anakartım gigabyte ga-8i915p duo eski ekran kartım fx5300 128 pci-e bu tip herhangi bir sorunla karşılaşmadım.bildiğim kadarı ile 6600ler ve yeni ekran kartları iyi bir psu istiyo,psu'm 350w ama dandik ve bu gücü vermiyen bi model eminim acaba sorunu bu yapabilirmi,ekran kartını internet aracılığı ile aldım geri göndermesi beklemesi zahmetli iş,başına bu tip bir sorun gelmiş olan varmı bilmiyorum forumlarda rastlamadım yeni ve iyi bir psu alsam sorun çözülürmü?uzun oldu ama derdimi anlattım heralde,hertürlü tavsiyeye açığım.
PaintedBlack çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-11-05, 22:47   #2 (permalink)
Twyn
Cool Member

Twyn Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 10.09.04
Nereden: İzmir
Sorunun PSU olması çok büyük ihtimal. Şu başlıktaki yazdığımı okursan Psu konusunda biraz fikir edinebilirsin.
HANGİ KASAYI ÖNERİRSİNİZ
AMD Athlon64 X2 4400, Biostar TA690G, OCZ 2GB Dual Reaper HPC Ed., MSI NX8800GT T2D512E OC, Western Digital 250GB Sata, Thermaltake WingRS 101 Kasa, Thermaltake 400W ATX V2.2 PSU, Philips MMS460 5+1, Samsung 940BW
Twyn çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-11-05, 03:00   #3 (permalink)
best_dejavu
Member

Katılım tarihi: 06.11.05
evet psu sorunu olabilir bu sana geçici tavsiye olarak psu dan fazladan enerji çeken(mesela kasa içi havalandırma fanları) nı iptal et. ama dediğim gibi bu sadece geçici bi yöntem!
best_dejavu çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-12-05, 17:45   #4 (permalink)
jordan_yigit
Member

jordan_yigit Avatar

Katılım tarihi: 20.06.05
Nereden: izmir
bi anakartı çkar kasadan sonrada bi kutunun üstüne koy ondan sonra taK ekran kartını taK powerı çalıştır bakaLım çaLıŞıyomu ?
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-12-05, 17:50   #5 (permalink)
http://h!j@cker
hARDWAREMANIAC

http://h!j@cker Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 31.03.05
Nereden: H!j@cker WorlD
eski ekran karıtının driverını sistemden kaldırdın demi oda bazı problemler yaratabilir psu ya baglı ekstra seyleri cıkar öle dene olmazza kartı bir baska makinede dene orda öle bir sey olup olmadıgını kontrol et
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-12-05, 19:20   #6 (permalink)
semender
V.I.Member

semender Avatar

Katılım tarihi: 03.09.05
Nereden: İstanbul/Plovdiv
Sorun bana göre ekran kartından başka bir PC de dene görüceksin...!
semender çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-12-05, 19:37   #7 (permalink)
G60
Rookie Member

Katılım tarihi: 24.11.05
Nereden: Ankara
Hmm Ekran kartının 12V lik kablosunu takmayı unutmuş olabilirmisin..Ben bikere unutmuştum.Senin dediklerine yakın şeyler olmuştu
G60 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-12-05, 19:43   #8 (permalink)
FIRST_BLOOD
V.I.Member

FIRST_BLOOD Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 10.12.05
Nereden: Samsun
Alıntı:
G60 tarafından iletildi.
Hmm Ekran kartının 12V lik kablosunu takmayı unutmuş olabilirmisin..Ben bikere unutmuştum.Senin dediklerine yakın şeyler olmuştu
o tür durumlarda bir uyarı yazısı çıkıyor sanırım güç kablosu takılı değil şeklinde.

eğer psu da , anakartın köprülerinde ekran kartında aşırı ısınma varsa psu nun yetersizliğindendir.
FIRST_BLOOD çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-12-05, 21:01   #9 (permalink)
deadlock
Senior Member

deadlock Avatar

Katılım tarihi: 12.11.05
Nereden: ankara
bence sorun ekran kartında olabilir daha ilk açılıştada sorun varsa öle olablirr ekran kartının mümkünse başka makinede dene değilse başka sürücüler kurr veya eskileri kaldırr yenilerini kurrr sonra yeniden dene...
deadlock çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-12-05, 22:36   #10 (permalink)
semender
V.I.Member

semender Avatar

Katılım tarihi: 03.09.05
Nereden: İstanbul/Plovdiv
Konu sahibi hiç uramamış bakıyorum...
semender çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Ekran Kartı psu Sorunu,acil yardım pls ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Ekran kartı yetersiz kaynak bkz. pls fatix54 Ekran Kartları 4 30-10-05 12:40
Şu konfigürasyon ve ekran kartına bir kez bakın lütfen tsunami2 Anakart 2 25-10-05 01:07
Ekran kartı sorunu yardım lütfen m@Ximus* Ekran Kartları 1 09-05-05 21:10
akran kartı bios güncelleme olabilirmi ve nasıll pls yardım http://h!j@cker Ekran Kartları 0 09-04-05 22:00
ekran kartı yardım burak14 Ekran Kartları 3 09-02-04 10:00

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 21:24.