30-09-08, 04:21
|
#1 (permalink)
|
| Rookie Member
Katılım tarihi: 25.12.06 Nereden: İstanbul Mesaj: 26 | Ekrana görüntü gelmiyor. Merhaba arkadaşlar,
2 gün önce anakartımı yaktığım için bugün Gigabyte GA-MA-78GM-S2H AMD anakart ile AMD ATHLON 64 5000 X2 DUAL CORE S940 AM2 işlemci ve Kingston 1 gb 800lük RAM aldım. Kasaya taktım kullanım klavuzuna uygun bi şekilde. Çalıştırdığımda ekrana hiç bir görüntü gelmedi. Fan çalıştı yeşil ışık yandı fakat ekrana görüntü gelmedi. Monitorun ışığı yanıp sönüyo. Ve harddisk de çalışmadı. Bilgisayar açılırken çıkan sesler çıkmadı sadece elektrik geldi o kadar. Sizce nelerden kaynaklanabilir?  |  |  |  | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |  |  |  | |
| |