mükemmel biyer hep en iyi fiyatlar onlarda dün akşam 16:00 verdiğim şiparişler öğlen 13:00 de elime geçti daha öncede alışverişler yaptım nası yapıyolarsa 24 saatte kapımıza kadar getiriyolar.başarılarının devamını dilerim.herkese tavsiye ederim.
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Genel forumunda exa.com.tr hakkında başlıklı konu tartışılıyor; mükemmel biyer hep en iyi fiyatlar onlarda dün akşam 16:00 verdiğim şiparişler öğlen 13:00 de elime geçti daha öncede alışverişler ...
mükemmel biyer hep en iyi fiyatlar onlarda dün akşam 16:00 verdiğim şiparişler öğlen 13:00 de elime geçti daha öncede alışverişler yaptım nası yapıyolarsa 24 saatte kapımıza kadar getiriyolar.başarılarının devamını dilerim.herkese tavsiye ederim.
evet exa bu konuda banada çok başarılılar gibi geliyor. online olarak en güvendiğim firma
evet kaliteli bir site ürünlerin fiyatlarıda iyi artık bütün kargolar zaten şehir içiyse 1 günde getiriyor
H.W.Manyağı son kez Kıprıs'ta..
exa için soylenecek pek fazla sey yok aslında 2 sene once bende bi kac parca bişi olmıstım gayet iyi ve güvenilir bir adres inş.boyle devam ederler...
Şu anda Stok Problemi yaşıyorlarmış.
Eset 4.0 Smart Sec. Var diyor sitesinde ama 46.90tl'ye Nod32 veriyorlar!!
Faturada Eset 4.0 Smart Sec.
yazıyor ben bu yüzden geri verdim.![]()
Verdiğimiz Paranın Hakkını Veriyorlar Mükemmel Çalışıyorlar